Bursaspor yedek kulübesinde oturan Sercan Yıldırım, Beşiktaş'ın maçın 65'inci dakikasında Cenk Tosun'un attığı golden sonra Teknik Direktör Adnan Örnek'İn kulübe içinde bulunan Sercan'a dönerek "Hazırlan oyuna gir" demesi üzerine, Sercan'ın Yardımcı Antrenör Mustafa Er'e "Gol yedikten sonra neden beni oyuna sokuyor anlamadım. Gol yedikten sonra mı akıllara geliyorum" sözleri anında Teknik Direktör Adnan Örnek'in kulağına gitti.

Fakat Adnan örnek maç sonuna kadar sabretti. Şans verdiği genç Kubilay'ın kaleci Fabricio ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu gol yapmamasına sinirlenmişti. Maç bitmiş herkes soyunma odasına girmişti.

Bursaspor soyunma odasına en son Teknik Direktör Adnan Örnek girdi ve yüksek sesle "Sercan burda mı" diye bağırdı. Sercan ise oturduğu yerden kalkarak "Buradayım hocam. Sıkıntı nedir" diye konuştu. Adnan Örnek ise niye oyuna girerken konuştuğunu sordu.

Burun buruna geldiler ve Sercan "Maç bitmiş ne söylemek istiyorsun. Vuracaksan vur" diyerek sert bir tonla bağırdı. Araya giren futbolcular her iki ismi de ayırdı. Sercan ise daha sonra soyunma odasında bulunan jakuziye girerek ağlayarak başladı.

Tüm takım teknik adam ve oyuncu arasındaki gerginliğin etkisi ile şok yaşadı. Başkan Ali Ay ise olayın bitmesinden sonra soyunma odasına girerek "Mücadele ettiniz, sizleri tebrik ediyorum. Gücümüz bu kadar" diyerek moral verdi.

Editör: Haber Merkezi