Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında taraftarların 'yönetim istifa' seslerine Bursaspor Başkanı Ali Ay cevap verdi. OLAY Spor'un sorularını yanıtlayan Ali Ay, Aytemiz Alanyaspor maçında yönetim alehine yapılan tezahüratlarla üzüldüğünü belirterek 'Olağanüstü kongreye gitmek gibi bir niyetimiz yok. Gelecek sezon ile ilgili çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Farklı, tüm camianın kabul ettiği bir takım oluşturacağız. Ben hep söyledim biri çıkar, maddi olarak kulübü ayağa kaldıracak bir tahhütte bulunur o zaman kongre kararı alırız, bunda bir sıkıntı olmaz' dedi.

Recai Özdemir​ göreve başlıyor
Sportif Direktör konusuna da açıklık getiren Ay, 'Cemal Vardar ismi hiç gündemimize gelmedi. Recai Özdemir ile büyük ölçüde anlaşmaya vardık. Bu arkadaşımıza A Takımda görev vermeyeceğiz. Sportif Direktörlük görevini altyapı da yürütecek. Yeşil Bursa dahil olmak üzere Vakıfköy'deki işleyişi takip edecek. Adnan Örnek ile birlikte iyi bir çalışma yapacaklarını düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

Mutlu Topçu rapor verdi
Bu arada Spor Toto Süper Lig'de oldukça sıkıntılı günler geçiren ve son oynadığı 10 karşılaşmada yalnızca 5 puan toplayabilen yeşil beyazlılar'da dün önemli bir toplantı gerçekleşti. Özlüce Tesislerinde gerçekleşen görüşmede Başkan Ali Ay Teknik Direktör Mutlu Topçu ile bir araya geldi. Topçu'nun takımın son durumu hakkında Başkan Ay'a ayrıntılı bir rapor sunduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi