Bursaspor’dan flaş hamle... Adı bir süredir Kayserispor’la anılan, başkan Erol Bedir’in, "Teklifimizi yaptık, anlaşmayı umuyoruz" açıklamasını yaptığı Sabri Sarıoğlu için Timsah devreye girdi.

Hatta Yeşil-Beyazlılar’ın yapılan görüşmelerde çok önemli mesafe katettiği öğrenildi. 15 yıl formasını giydiği Galatasaray’la yollarını ayırdıktan sonra birçok takımın radarına giren deneyimli oyuncuyla teknik direktör Paul Le Guen’in de onayını aldıktan sonra harekete geçen Bursaspor’un menajeriyle yapılan ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı ifade edildi.

Sabri’nin de kariyerine Yeşil-Beyazlı takımda devam etmeye son derece sıcak baktığı kaydedilirken ailesiyle yapacağı değerlendirmenin ardından Bursaspor’a yanıt vereceği bildirildi. Geçen sezon 28 kez forma giydiği Galatasaray’da 1 gol 1 asistlik performans sergileyen Sabri’nin aldığı bu teklifi kabul etmesine kesin gözle bakılıyor.

Ayoub da bitiyor
Bu arada Bursa’nın gündeminde olan bir diğer isim Hollandalı orta saha Yassin Ayoub’un da Utrecht’in sezon başı hazırlıklarına katılmadığı ve Bursaspor’a imza atmaya hazırlandığı ifade edildi.

Milliyet

Editör: Haber Merkezi