Yeşil-beyazlı renklerin sevdalısı olan Gemlik Bursasporlular Derneği üyeleri yine harika bir organizasyonla Bursaspor sevdalılarını bir araya getirdi. Gemlikte düzenlenen geceye oldukça yoğun ilgi vardı. Bursaspor camiasının yakından tanınan isimleri bu özel gecenin onur konuğu oldular. Gecenin en unutulmayacak olayı ise açık arttırma ile satılan Bursaspor formasının satışı oldu.

Hasan Parlakay parayı sayamadı
Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın muhasebecisi olan ve aynı zamanda yedek yönetim listesinden bir anda Bursaspor’un as yönetici konumuna gelen Hasan Parlakay, ilginç bir olaya imza attı. Açık artırma sırasında Ahmet Bozdemir’in 6 bin 500 TL’lik teklifinin ardından 10 bin TL’lik teklif veren Hasan Parlakay “10 bin TL veriyorum formayı da Gemlik Bursasporlular Derneğine hediye ediyorum” dedi. Dedi demesine ama henüz açık arttırma sona ermemişti. Yani yeni bir teklif gelebilirdi. Ki öylede oldu. Bursaspor Eski Yönetici Ahmet Bozdemir, Hasan Parlakay’ın 10 bin TL’lik teklifinin ardından 11 bin TL’lik teklif verdi. Bu teklifin sonrası gözler tekrar Hasan Parlakay’a çevrildi. Fakat Parlakay 11 bin TL’lik teklifin üzerine çıkamadı ve açık arttırmadan çekilmek zorunda kaldı.

Neden 10 bin TL?
Bursaspor yönetici ve aynı zamanda Ali Ay’ın muhasebecisi olan Hasan Parlakay, neden 10 bin TL’lik teklifinden sonra fiyatı yükseltmedi. Yoksa Bursaspor Başkanı Ali Ay “Oğlum Hasan sadece 10 bin TL’lik teklif ver. 10 bin TL’nin üzerine çıkan olursa açık arttırmadan çekil” mi dedi? Bu tarz bir diyaloğun geçme ihtimali oldukça yüksek. Sebebi ise çok basit! 10 bin TL teklif verdikten sonra açık arttırmayı kendi kendine bitiren bir kişi bu teklifin üzerine yeni bir teklif gelse dahi açık arttırmaya devam ederdi. Ama o devam etmedi. Çünkü ona farklı talimat verildi. O da 10 bin’in üzerine çıkmama talimatı. Sonuç? Çıkamadı…

Ahmet Bozdemir: 100 bin TL’de olabilirdi
Açık arttırma sonrası Bursaspor formasını kazanan Bursaspor Eski yöneticisi Ahmet Bozdemir, formayı aldığı esnada yaptığı konuşmada “Eşimle geçtiğimiz yılda bu formayı almıştık. Buraya gelmeden öncede konuştuk eşimle. Eğer açık arttırmada bu fiyat 100 bin TL olsaydı biz bu formayı yine alacaktık” dedi. Formanın sahibi olan Bozdemir ailesi 11 bin TL’lik ödemeyi Gemlik Bursasporlular Derneğine vererek Derneğe de büyük destek oldu. Ayrıca Bursaspor Eski Yöneticisi Ahmet Bozdemir açık arttırma ile kazandığı Bursaspor formasını da Gemlik Bursasporlular Derneğine hediye etti.

Yine yeni yeniden
Son iki yıldır Gemlik Bursasporlular Derneği tarafından düzenlenen gecede Bursaspor formasının sahibi olan Ahmet Bozdemir geleneği bu yılda bozmadı. Bursaspor takımının iç saha ve dış saha maçlarında eşi Banu Bozdemir, çocukları; Ekin Bozdemir ve Aras Bozdemir ile birlikte yeşil-beyazlı camiayı en iyi şekilde temsil eden Bursaspor Ailesi, her platformda desteğine devam ediyor. Maddi ve manevi anlamda Bursaspor’un yanında olan Bozdemir ailesi desteğine bu yılda devam edecek.

Bozdemir Ailesi  Bursaspor’un sponsoru olacak
​​​​​​​Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında İstanbul’da oynanacak olan Kasımpaşa maçında Bursaspor Kulübünün sponsoru olan Ahmet Bozdemir, devre arası kampında da yeşil-beyazlı takımın kamp sponsoru olmaya karar verdi. Bursaspor’un kamp yapacağı otel ise bu zamana kadar yeşil-beyazlı takımın kamp yaptığı iyi ve en kalite kamp oteli olacak. Teşekkür Bozdemir Ailesi. İyi ki varsınız. Yaşasın Bursaspor’u menfaatsiz sevenler…

Editör: Haber Merkezi