Özlüce Tesislerinde Kış Bahçesi’nde Bursa Fan Club üyelerini kabul eden Teknik Direktör Mutlu Topçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri Ali Ademoğlu, Yüksel Çolak ve Mustafa Bakır da yer aldı.

Bursa Fan Club Başkan Yardımcısı Mehmet Galip Toplan yaptığı konuşmada Bursa kentinin zor bir kent olduğunu ve Mutlu Hoca ile birlikte aydınlık ve mutlu günleri beklediklerini söyledi.

Toplan "Bursaspor, Bursa'nın sevinci ve üzüntüssü"
Mehmet Galip Toplan şu açıklamalarda bulundu "Öncelikle Mutlu kardeşimize hoş geldiniz diyoruz. Zaten evinize hoşgeldiniz. Sizinle birlikte inşallah aydınlık mutlu günleri bekliyoruz. Bursa zor bir şehir. Bizim üzüntülerimiz çok fazla. Neden fazla? Bursaspor, Bursa’nın sevinci ve üzüntüsü. Maalesef Bursa’da sessiz bir çoğunluk var. Doğruyu gören çoğunluk Bursa’da sessiz kalıyor. En üzüldüğümüz nokta bu. Eleştirenler azınlıkta ve çok eleştiriyorlar. Taşın altına elini değil, gövdesini koyan yönetim, birebir tüm mesaisini veren bir yönetim. Bunu gören çok insan var ama sessiz alkışlıyorlar. Bu işin başka penceresinden bakanın fazla sesi çıkıyor. Bursaspor bir tane. Bursaspor iyiyse, Bursa kenti iyi. Bursaspor hepimizin morali. Canımız ciğerimiz.  Bizi mutlu etmenizi bekliyoruz Biz her zaman arkanızdayız. Biz Bursaspor’un neferleriyiz. Siz burada şampiyonluk yaşadınız. Allah her şeyde başarılı etsin." dedi.

Yedikardeş "Görevinizde başarılar diliyoruz"
Bursa Fan Club Başkan Yardımcılarından Selim Yedikardeş ise "Bursa Fan Club olarak sizlere görevinizde başarılar diliyoruz.  Bursaspor tribünlerinde mutlu günler göreceğiz sloganı atılıyordu. Artık mutlu olacağız sloganı fazla olacak. Şampiyonluk herkesin arzu ettiği en büyük çıta. Bizler genelde işadamları, esnaf olarak başımızı kış tutalım yaz çıkarsa bahtımıza noktasındayız. Bizim Genel Kurul olarak yönetimden beklentimiz vardı. İyi hatırlayalım geçtiğimiz sene Ocak ayında Genel Kurul yapıldığında Ali Ay yönetimi bizi ligden düşürmesin, borçların yapılanmasında düzeni sağlasın ve üç sene sonra borç sarmalından çıktıktan sonra rekabeti sağlayacak bir takım oluştursun istedik. Elimizdeki kadro bu olunca zirveyi zorlayacak bir takım beklentisi yaratmamak lazım. Gerçekçi pencereden bakmak lazım. İnançlı bir yönetim var. Bizim Bursaspor Genel Kurulu olarak güvendiğimiz yönetimimiz var. Burada da sizlere hem bir moral hem de Fenerbahçe maçı öncesinde başarı dileklerimizi iletmek için geldik" dedi.

Mutlu Topçu "Camianın ne istediğiniz çok iyi biliyoruz"
Teknik Direktör Mutlu Topçu ise yaptığı açıklamada, "Güzel düşünceleriniz için teşekkür ediyorum. Geçen ay sizlerde 25.yılını kutladınız. Sizlerin burada olması bizler için mutluluk. Sizlerin Bursa şehrine kattığı değerleri herkes biliyor. Geleli aşağı yukarı bir hafta oldu. Çok güzel bir ortam var. Geçmişteki başarıları göz önünde bulundurduğumuz zaman Bursaspor zor bir camia. Beklentiler hep üst seviyede.  Bizim burada yapmamız gereken geçmişte yaptığımızın bir benzeri. Birlik ve beraberlik ile birklikte bir sinerji oluşturmak. Sahada varını yoğunu ortaya koyan, yense de yenilse de futbol adına herşeyini sahaya koyan bir takım olmak istiyoruz. Camianın ne istediğini çok iyi biliyoruz. Çok çalışıyoruz, daha da çalışacağız. Bir şeyi başarmak istiyorsak çok çalışacağız. Bunun için buradayız. Ben burada Erkek Lisesi’nde okudum. Ben işimin en iyisini yapmam lazım ki, başarı için beklentim olsun. Bursaspor’umuz için ne gerekiyorsa yapmak lazım. Başkanımız, yönetimimiz yapıyor. O zaman bize de sorumluluk düşüyor. Biz de teknik heyet olarak yapacağız. Futbolcularımız da yapacak. Bursa çok büyük bir camia. Bize destek verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ademoğlu "Bursaspor'a destek olma günüdür"
Bursaspor ikinci Başkanımız ve aynı zaman Bursa Fan Club’ın Başkanlığını da yürüten Ali Ademoğlu yaptığı açıklamada Bursaspor’a 25 yıldır her dönem Bursa Fan Club olarak destek olduğunu belirtti.

Ademoğlu "Bu kulüpten aldığımız bir kültür var. Bursa Fan Club 25 yıllık tarihinde Genel Kurul’da seçilen tüm yönetimlere destek vermiştir. Bursaspor adına çok şeyler ürettik.  Bugün Bursaspor’a , Mutlu Hoca’ya destek olma günüdür. Bursa Fan Club ile sessiz destekçilerin sesini çıkartmak istiyoruz. Bursaspor’da eleştiri bir kurul ise takdir de işlemeli. Bursa Fan Club’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi