Federasyonun inatla C.tesi saat 14'te oynattığı maç 22bin küsür seyirci karşısında oynandı. KAPAK OLSUN!!!

İlk defa gol sesi çıkmadı evimizde.Yenebilirdik de yenilebilirdik de.3 puanı alan olmadı ama 1 puan da az bence her iki takımada. 1.5 puan alacak mücadele vardı sahada...

Oturmuş kadrodan 3 eksikle sahaya çıkan Bursasporumuz elinden geleni yaptı yine.Bireysel hatalar,beceriksizlikler vardı; bir o kadar da bireysel maharetler...

Harun, sağolsun, bi gol atmadığı kaldı adamın. Maçın kahramanı Harun'du hiç şüphesiz. Göztepe ilk yarı oyunu rölantide tutmaya çalıştı, iyi top yaptılar,alan daralttılar.Kanatlardan,ortadan , nerden bulurlarsa gelmeye çalıştılar ama vasatın üstüne çıkamadılar. Biz de ilk yarıda pek tehlikeli bir oyun oynayamadık. Badu,son dakika direği nişanlamasaydı, çok daha keyifli bir maç bizi bekliyor olacaktı.

Taraftarlar da ilk yarı, oyunun etkisinde kaldılar sanırım.Maraton ve Teksas pek uyumlu degildi.Göztepe taraftarı iyi deplasman yaptılar.Çok numaraları yok ama iyiydiler iyi.

Ikinci yarı, biz baskılı oyuna döndük, Göztepe kontra atak oyuna. Harun'u bir kez daha analım burda, çünkü 3 tam kritik pozisyonda fazlasıyla görevini yaptı. Aziz'in yokluğunda sol bek ve sol açık görevini alan bir Sinan Bakış vardı.Fazlasıyla yerini yadırgadı ve oyunun gidişatında taraftarı memnun edecek oyun ortaya koyamadı.

Jorkeria zayıf kaldı ortada Agu yokken.Badu'yu hiç beğenemedim nedense ama Kembo'da kondisyon artısı cok gözüme battı, iyiye gidiyor gibi.Faty'i yazmayacağım bile!

Paul Le Guen'in dediği gibi "Bazen bir puan da iyidir demek zorundayız." Alınan 1 puana elbette Göztepe daha cok sevinmiştir.

AMA BIZ DE COK ÜZÜLMEDİK SANKI...

SAYGILAR...