Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeşil-beyazlı bazı taraftar gruplarının, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları maça gitmeyeceğini açıklamasına ilişkin, "Bursaspor büyük bir camiadır ve biz bunları aşarız, anlaşırız." ifadesini kullandı.

Ay, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, son derece önemli bir karşılaşmanın arifesinde bulunduklarını belirtti. 

Başkan Ay, açıklamasında şu görüşlere yer verdi "Yönetim, geçmişte yaşanan büyük haksızlıklar nedeniyle büyük acılar yaşamış, yargılanmış, hatta hapis yatmış kardeşlerimizi bu maça davet edelim, misafirimiz olsunlar, onlara acılarını bir nebze olsun unutturalım, diye hesap yaparken bir üslup farklılığı, bir yanlış anlama nedeniyle sanki taraftarlarımızla ayrı şeyler düşünüyormuşuz gibi bir algı ortaya çıkması son derece üzücüdür. Bazen aynı şeyi düşünüyor olabilirsiniz ama ifade farklılığı nedeniyle sanki ayrı niyetler varmış gibi anlaşılabilir. Bu yüzden hiç kimse merak etmesin. Bursaspor büyük bir camiadır ve biz bunları aşarız, anlaşırız. Bu maça tek yürek, tek bilek gider, takımımızla taraftarımızla birlikte Allah'ın izniyle güzel bir mücadele ve sonuçla Bursa'ya döneriz." 

Öte yandan, yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri, sorunun aşılması için taraftar gruplarıyla görüşmelerini sürdürüyor. 

Editör: Haber Merkezi