Beştepe Tesislerine gelerek Başkan Mehmet Yiğiner ile görüştükten sonra kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atan İsmail Kartal,"Ankaragücü’ne geldiğim için çok mutluyum. Çok büyük ve coşkulu bir camiaya geldim, ekibimle birlikte Ankaragücü’nü hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Sözleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyen yeni teknik direktör smail Kartal taraftarlara verdiği mesajda şunları söyledi, "Taraftarlarımıza sesleniyorum. Ankaragücü taraftarları beni heyecanlandırıyor. Birçok takımdan teklif almama rağmen taraftarlarımız için Ankaragücü’nün teklifini kabul ettim. Başarılı olmak için onların desteğine ihtiyacımız var. Elbirliği ile Ankaragücü’nü hak ettiği yere taşıyacağız.

İsmail Kartal’ın camiamıza hayırlı olmasını dileyen Başkanımız Mehmet Yiğiner ise yaptığı açıklamada,”Oldukça deneyimli ve kaliteli bir hoca ile anlaştık. İsmail hoca camiamızın beklentilerine cevap verebilecek bilgi-birikime sahip biri. Ankaragücü’nde başarılı olacağına inanıyoruz. Taraftarlarımız endişe etmesin camiamıza yakışacak sonuçlar elde etmek için gerekli çalışmaları titizlikle yürütüyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi