2017-2018 Sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Ankaragücü maçlarını izlemek isteyen taraftarlar, Cumartesi günü itibarı ile 19 Mayıs Stadı’nda yer alan ‘passolig gişelerinden passolig kartlarını’ alabilecekler.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Ankaragücü yönetim kurulu,"2017-2018 sezonuna sorunsuz bir başlangıç yapabilmek için çalışmalarımızı aralıksız ve titiz bir şekilde sürdürüyoruz. Teknik ekip ile istişarelerde bulunarak yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde kadromuza Samuel Owusu, Arif Morkaya ve Yusuf Abdioğlu’nu" kattık.

En kısa sürede transfer çalışmalarını neticelendirip lige sorunsuz başlamak istediğimize değinen yönetim kurulu, "Transferin önündeki engelleri kaldırıp, zirveye oynayan yarışmacı bir takım kurabilme adına passolig kartlarından gelecek gelirin önemine vurgu yaparak beklentimiz en az 50 bin passolig kartının satılması" dedi.

TFF 1. Lig’in başlamasına kısa bir süre kala taraftarların takımlarına sahip çıkma adına passolig kartlarını alacaklarına inandıklarını açıklayan Ankaragücü yönetim kurulu yapılan açıklamanın devamında şu görüşlere yer verdi: "Yeni sezonda uygulama gereği takımlarını izlemek isteyen taraftarlarımız passolig kartlarını almak zorundalar. Passolig kartı alma zorunluluğu yönetim kurulu üyeleri içinde geçerlidir. Yani stadyuma girmek isteyen, maçı izlemek isteyen herkes passolig kartı almak zorundadır. Her zaman takımlarının yanında olan ve en büyük desteği veren taraftarlarımızı 25’TL’den satışa sunulan passolig kartlarını almaya davet ediyor, passolig satışında vefakar taraftarımızdan yeni bir rekor bekliyoruz.

Ankaragücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak bizlerde Başkanımız Mehmet Yiğiner Önderliğinde Cumartesi Günü saat 11;00’de Ankara 19 Mayıs Stadı’nda yer alan passolig gişelerinden passolig kartlarımızı alacağız. Tüm taraftarlarımıza duyurulur."

Editör: Haber Merkezi