Ziyaretin ardından açıklama yapan Alinur Aktaş, şunları söyledi: "Biz sezon başında ilçe başkanımızla birlikte gelip bir selam verelim, size bir tatlı ikram edelim, beraberinde başarı dileklerimizi iletelim istedik. Münür Kanar başkanlığında oluşturulan yönetimimiz inşallah bu sene İnegölspor'un hedefleri doğrultusunda hedefe ulaşırlar. Belediye başkanıyla, siyasi partileriyle, şehirdeki sivil toplum örgütleriyle ve iş adamlarıyla beraber yalnız hamasi nutuklarla değil icraatla inşallah herkes bu işe destek verir, nihayetinde İnegölspor hedefine ulaşır. Burada genel anlamda şuan gelinen noktada güzel bir tablo var gibi. İnşallah sonuna kadar böyle gider. Bunu sportif başarılarla da taçlandırırsanız, maddi ve manevi sizinde bu işten kazanımınız olur. Bu şehirdeki her başarı bana heyecan verir. Bunu hangi ağabeyimiz hangi arkadaşımız hangi kardeşimiz sağlarsa sağlasın, yeter ki ortaya çıkan başarı bizim örfümüze, adetimize, ahlakımıza, memleketimize uygun bir başarı olsun. Nihayetinde futbol Türkiye'nin de dünyanın da en popüler spordur. İnegölspor'un yıllardır hep üst liglere çıkma isteği var. Başarılı olma isteği var. Bu başarıya kim ne katkı veriyorsa, destek veriyorsa, o hangi yöneticimiz hangi sporcumuz olursa olsun bizim kesinlikle ayakta alkışlamaktan öte, ona katkı ve destek vermekten öte başka bir şeyimiz olamaz. Ben hem sizlere he çok değerli hocamız ve ekibine hem de yönetim kurulumuza başta yönetim kurulu başkanı olmak üzere başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Dönem dönem maçlara geleceğiz. Belki gidişatın heyecanına göre dışarıdaki maçlara da gelmeye çalışacağız ve sizlerle beraber olmaya çalışacağız. Biz gücümüzü heyecanımızı şehrin bütün dinamiklerine bölmemiz gerekiyor. Biz bugün 60 adet kombine bileti alacağız. Bu arada İnegöl'deki tüm dinamiklere de buradan bir kez daha çağrıda bulunuyorum. 10 gün sonra bir aksilik olmazsa Tuzla maçıyla süreç başlıyor. İnşallah kombine alarak, reklam vererek, deplasman sponsoru olarak herkesin İnegölspor'la alakalı yapabileceği bir şey var diye düşünüyorum. Bu noktada destek veren katkı veren herkese de çok teşekkür ediyorum."

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ise , "Biz bugün belediye başkanımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimizle beraber hem yeni oluşan İnegölspor yönetim kurulu ve başkanına hayırlı olsun ve başarılar temennisinde bulunmak hem de futbolcu arkadaşlarımıza destek vermek amacıyla bugün buraya geldik. 26 Ağustos tarihi ile sezon başlıyor. Biz hem yeni yönetimimize, başkanımıza, futbolcu arkadaşlarımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyoruz. Bizde AK Parti ilçe teşkilatı olarak belediye başkanımızla beraber kendilerine maddi, manevi her türlü desteği vereceğiz. Belediye başkanımızın çağrısı üzerine bizde aynı şekilde sivil toplum kuruluşlarımızı, İnegöllü iş adamlarımızı İnegölspor'umuza destek vermeye davet ediyoruz."dedi.

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar de "İnegöl Belediye Başkanımız ve Kulübümüzün Onursal Başkanı Alinur Aktaş Bey, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel Bey, yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyelerimizin ziyareti bizleri son derece mutlu etmiştir. Ben kendilerine yönetim kurulum ve şahsım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı ve bize güç kattı. İnşallah çıktığımız bu zorlu yolda sizlerin desteği ile başarıya ulaşacağız. Liglerin başlamasına sayılı günler kaldı. Şükürler olsun biz çıktığımız bu yolda engelleri bir bir aşıyoruz. Transfer çalışmalarımız ve kampımız bitti. Artık maçlarımız başlıyor. Bizim bu saatten sonra hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacımız var. İş adamlarımızda desteklerini beklerken, seyircilerimizden de stattaki yerlerini doldurarak takımlarına sahip çıkmasını bekliyoruz. İnşallah hep beraber el ele verip İnegölspor'umuzu hak ettiği yerlere getireceğiz."ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından teknik heyet ve futbolcularımıza baklava ikramında bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi