Bursaspor'lu futbolcular hakkında, kalacak gidecek oyuncular ve trasnferler ile ilgili Paul Le Guen ile görüştükleri belirten Başkan Ali Ay şunları söyledi.

Ay; "Görüşmemiz olumlu geçti tabi bundan sonra bir an önce transferleri bitirmemiz lazım. İnşallah kısa zamanda olacak. Daha öncede söyledim ama malesef bazen istediğimiz olmuyor veya karşı tarafın istediği olmuyor. Yok eşleri gelmiyor, kulübü müsade etmiyor. Velhasıl öyle tahmin ediyorum bu hafta içerisinde bitirmeye çalışıyoruz. İnşallah gerçekleştiririz."

Hangi mevkilere transferler olacağı hakkında da açıklama yapan Ay; "6 ve 8 numara ihtiyacımız olduğunu hocamızla görüştük. Kanatlar, belki bir de 2 numara. En az 4 futbolcuyla anlaşmak zorundayız. Bazen istediklerimiz olmuyor ama tekrar söylüyorum, önümüzdeki sezon takımımız en az 4 transfer ile başlayacak. Gerekenler yapılıyor." dedi.

Allah geçen seneyi göstermesin
Geçen sezondan alınan dersler ile yeni sezonda nasıl bir Bursaspor olacağına ilişkin konuşan Başkan Ali Ay; "Bir kere hocamıza güveniyoruz. Hem hocamız hemde futbolcular çok iyi çalışıyor. Geri dörtlüye Le Guen çok önem veriyor ve öncelikle geri dörtlüyü halletmemizi sitemişti bizden. Çok şükür onu halledebildik. Gelecek sene iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Allah bir daha geçen seneyi göstermesin."

Paul Le Guen'in Bursaspor Kulübü ve Bursa şehri hakkında da düşüncelerini dile getiren Ay; "Kulübün konumunu, içini, organizasyonları ve kulüpte yapılanları gayet profesyonelce bulduğunu söyledi. Şehir ile ilgili çok olumlu izlenimleri var. Hatta şuan da çok fazla vakitde bulamıyor ama vakit bulduğundaben ona Kapalı Çarşıyı, Ulu Camiyi ve Bursa'nın tarihi yerlerini gezmesinide söyledim. Le Guen'de bu konuda çok heyecanlı olduğu söyledi. Tabi Bursa'nın, Osmanlının ilk başkenti olduğu herkes biliyor. Bursa'yı seviyor ve buraya gelmektende çok memnun." dedi.

10 futbolcu ile yollar ayrılıyor
Kamp dönüşü gidecek ve kalacak oyuncuların hepsi futbolculara söylenecek. Hocada açıkladı bunu. 25 - 26 kişilik bir kadro düşünüyor. 4 futbolcu trasnferidnen sonra kadromuzdan 10 kişi yollarını ayıracak.

Editör: Haber Merkezi