Bursaspor Başkanı Ali Ay, gündemi değerlendirdi, çarpıcı ifadeler kullandı. Takımın durumuna çok üzüldüğünü ifade eden Başkan Ay, "Taraftarlar beni çok rahat zannediyorlar herhalde. Hayatımın en mutsuz günlerini yaşıyorum. Benim ne kadar samimim biri olduğumu herkes az çok bilir. Ben hepinizden fazla üzülüyorum. Akhisar'dan 5 yiyen bir Bursaspor var. Dünden beri uyuyamadım. Gelecek sene Bursaspor çok iyi olacak. Gerekirse kendi cebimden transfer yaparak bu takımı düzelteceğim" dedi.

Radikal kararlar alacağım
Yeni sezonla ilgili radikal kararlar alacağını ifade eden Başkan Ay şöyle konuştu "Futbolcular sezon sonuna kadar bizim futbolcularımız. Bunlarla sezon sonuna kadar götürmek zorundayız. Sezon sonu personel dahil çok radikal kararlar alınacak köklü bir değişim olacak. Etrafta sağda solda konuşuluyor ama bu borcun altına girebilecek benim gibi manyak bir adam yok. Ben bu sene şampiyonluk sözü vermedim. Biz kulübü batırmadık kulüp batmış haldeydi, düzeltmek için çabalıyorum. Mutlu Topçu konusunda kararsız kaldım bu konuda haklısınız ama 1 hafta içinde hoca bulduk."

Her şeyin farkındayım
'Sportif direktör şuan gelse ne yapacak? Ben doğru insanı bulup oraya getireceğim. Bazı hatalar yaptım. Yönetici seçiminde, yapılan transferlerde. Ancak yönetim oluştururken kimse 300 milyon TL'lik borcun altına kimse girmek istemedi. Bugün eşimle birlikte 25 milyon TL'nin altına imzamızı attık. Eğer ben devam edersem gelecek sene çok düzgün tabanca gibi bir takım kuracağız. Bunun sözünü veriyorum.En büyük hatayı Hamza hocayı geç göndererek yaptım, bunu kabul ediyorum. 2 hafta içinde karar vereceğim, kredi olayları var sponsorluk olayları var şu işler hallolsun. Her şeyin farkındayım.'

Devre arasında göndermeliydim
Başkan Ali Ay, yaptığı en büyük hatalardan birinin de Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun devre arasında göndermemek olduğunu söyledi. Ay, "Devre arasında yollarımızı ayırmalıydık ama yapamadık" dedi.

Editör: Haber Merkezi