Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ademoğlu’nun açıklamaları şu şekilde.

Beşiktaş maçı hakkında

"Beşiktaş maçını kazanmayı çok istiyorduk. Futbolcularımız iyi mücadele etti. Kazanabileceğimiz bir maçtı. 2-1 bitmesini istiyorduk ama olmadı. Amacımız Bursaspor’u hak ettiği yere getirmektir. Bundan sonraki maçlara final havasında çıkacağız. Bizim için her maç final."

Bursaspor taraftarlarına mesaj

"Ben, bütün Türkiye’nin Bursaspor taraftarını alkışlaması gerektiğini düşünüyorum. Özel bir taraftarımız var. Ülkemizin birlik ve bütünlüğe ihtiyaç duyduğu dönemde çok güzel bir pankart hazırladılar.  Zaman zaman heyecanın da etkisiyle istenmeyen olaylar yaşanmış olabilir. Bizim taraftarımız şampiyon olduğumuz yıl Fair-Play ödülünü kazanmıştır. Yaşanan bazı hadiseleri elbette biz de tasvip etmiyoruz."

Paul Le Guen’in geleceği hakkında

"Ben hocamızla yolları ayıracağımıza dair haberleri duymadım. Bu tür haberlere kimse itibar etmesin. Bursaspor şampiyon bir kulüptür. Öyle kararlar bir anda alınmaz. Sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Hocamızla da 2 yıllık anlaşmamız var. Hocamız, hayallerini gerçekleştirene kadar Bursaspor’da olacak. Biz önümüzde kazanmamız gereken maçlara odaklandık. Her maçımız final. Akhisarspor maçı da 6 puanlık bir maç. Taraftarlarımız, iyi günde, kötü günde yanımıza olmaya devam etsinler. Onlara mesajım budur."

ajansspor.com

Editör: Haber Merkezi