Bursaspor’un mantıklı olarak yönetilmesi halinde her yıl şampiyonluğa oynayabilecek potansiyele sahip olduğunu belirten Ahmet Bozdemir; “Eğer bir gün Başkan olursam, hedefim Avrupa’da kupa kaldırmak olacak” dedi.

"Kulübümüze bağışladım"
Yönetimde olduğum dönemde kulüpten alacağım vardı büyük bir miktardı zaten siz az çok biliyorsunuz o parayı da ben kulübümüze bağışladım. Arkasından da tabi yönetim bittikten sonra da şu anki var olan yönetime de biliyorsunuz ki Timsah Arena’dan kapı aldım. Şuan ki yönetim almamı rica etti ve ilk kapıyı alan da benim. Bu sırada ondan sonraki süreçlerde de hep sponsor olduk çünkü Türkiye’de böyle bir şey yoktu biz de bir ilk yaşamak istedik bizim takımımızla beraber onunla ilgili de biliyorsunuz ki tozluk sponsoru olduk ve tozlukta firmamızın ismi “ekar” yazıyor. Beşiktaş deplasmanında yine takımımızın sponsoru olduk.


Sponsorluk ile başladım
Ben Bursaspor’a desteğime yönetimden öncede göğüs reklamının sponsorluğuyla başladım. Sonraki süreçte de biliyorsunuz ki yönetici olduk ve o esnada da sizin gibi değerli basın mensupları arkadaşlarımız soğukta dışarıda yağmurda, karda üşümesinler diye sıcakta da yanmasınlar diye özellikle kendi şirketimiz olarak sizlere de yer yapmış olduk. Tabi ki ufakta olsa sizleri en azından soğuktan korumuş olduk orada.

Doğuştan Bursasporluyuz
Elimizden geldiği kadar maddi ve manevi anlamda ailecek biliyorsunuz eşimde çok iyi bir Bursasporludur eşimle birlikte geliyoruz maçlara bundan sonraki süreçte de biz ne gerekiyorsa Bursaspor için maddi ve manevi yönden canımızla başımızla kalbimizle her şeyimizle Bursaspor’a elimizden gelen yardımları yapmaya hazırız. Kim olursa olsun isimler beni ilgilendirmiyor beni burada ilgilendiren Bursaspor kulübüdür. Biz doğuştan Bursasporluyuz ölene kadar da Bursasporlu olarak kalacağız.

Taraftarımızla gurur duyuyorum
Öncelikle bizim Bursaspor taraftarlarına çok teşekkür etmek istiyorum. Ben şunu söylemek istiyorum. Türkiye’de tek taraftar şehir takımımızın en büyük yani Türkiye’nin en büyük taraftarı bizim Bursaspor taraftarlarıdır. Ben taraftarlarımızla gurur duyuyorum özellikle Bursasporlu olmaktan ve bu takımın taraftarı olmaktan çok gurur duyuyorum ve teşekkür ediyorum taraftarlarımıza bize bu İstanbul takımı karşısında 34 bin 620 kişi var. Bizim bu gücümüz olduğu sürece kimse ama kimse bize kafa tutamayacaktır. Ben öncelikle bunu söylemek istiyorum.  Çünkü biz büyük bir camiayız büyük bir taraftara sahibiz.

Taraftarımız layık görüyor
Sosyal medyada da sağ olsunlar taraftarlarımız bizi başkan adaylığına layık görüyor. Yalnız şu var bizim için tabi bunu söylemek etik değil. Şu anda var olan bir yönetim var ki ben bu yönetime her zaman destek oluyorum.  Her zamanda söyledim ne gerekiyorsa elimden geldiği kadar yanınızdayım diye bunu da bildirmişimdir Ali Ay Başkanımıza.


Var olan yönetim olduğu sürece
Ben var olan yönetim olduğu sürece her zaman söylüyorum hiçbir şekilde başkanlıkla ilgili bir şey düşünmedim. Tabi yakıştırdılar sağ olsunlar teşekkür ederim buradan da Bursaspor taraftarlarına camiamıza da çok teşekkür ederim. Çok baskı var çok istek var ama ben var olan bir yönetim olduğunda şuan öyle bir olayla anılmaktan dolayı bunu konuşmak istemiyorum.  Çünkü daha genel kurul kararı alınmamış yani etik olmadığı için zaten ben bunu kabul etmiyorum. Tabi ki ilerdeki zamanlarda ne olur bilmiyorum ama ben her zaman Bursaspor için göreve her zaman hazırım ama ileriki zamanlar ne gösterir tabi onu zamanla göreceğiz.

Yöneticiler paralarını almasınlar
Durumu iyi olan sanayici ve iş adamları yöneticileri varsa da lütfen o paraları almasınlar Bursaspor’a bağış yapsınlar ben bunun ilk örneğini zaten yaptım bundan sonra da kimse bunu yapmadı ben çok üzgünüm şu anda 10 lirada olsa 20 lirada olsa şu kulübe bağış yapsınlar kulüpten parayı almak için orada kalkıp kulübü icraya verenler oldu.

Yöneticiler reklam için gelmesin
Oraya gelen yönetici  iyi bir Bursasporluysa lütfen reklam için oraya gelmesin. Kulübümüze maddi ve manevi destek de bulunsunlar ben bunu istiyorum. Biz Türkiye’nin en büyük camiasıyız en büyük taraftara sahip bir gücüz bizim kulübümüzün de kimse eline su dökemez. Bundan sonraki süreçte inşallah takımımız iyi sonuçlar alarak yukarılara çıkacaktır. Ligi de inşallah ilk 5 takım arasında bitiririz.


Her yıl Avrupa’da boy gösteririz
Bu takım mantıklı olarak yönetilirse Şampiyonda oluruz her yıl Avrupa’da da boy gösteririz. Hedefim Avrupa’da kupa kaldırmak. Samimi olarak söylüyorum. Eğer bir gün Başkan olursam, hedefim Avrupa’da kupa kaldırmak olacak. Bu yüzden önemli olan profesyonel bir işleyişle Bursaspor’u yönetmek. Ben Bursaspor’a destek vermekte gurur duyarım şeref duyarım. Şimdiye kadar verdiklerim hiç önemli değil. Bugüne kadar 2 milyon verdiysem bundan sonra 20 milyon daha veririm. Ama burada önemli olan doğru yolda yürümek ve bu takımın bu şehrin gücünü dünya’ya ispatlamak. Ticari kafayla işlerimizi yapmalıyız.

10 yıl 3 şampiyonluk
Benim hedefim 10 yılda 3 şampiyonluk ve Avrupa’da kupa. Kimse kusura bakmasın bu işler ağlayarak olmaz. Para ile olur. Ama tüm şehir bir araya gelecek ve bu hedefe ulaşacağız. Tüm bu konular dahilinde net bir yorum yapmak gerekirse Bozdemir ailesi Bursaspor’un emrindedir.

Editör: Haber Merkezi