Her fırsatta Bursaspor’un maddi ve manevi anlamda yanında olan Bozdemir Ailesi, aşık olduğu renklere ciddi para katkısında bulundu. Bu rakam 2 milyonu geçti.

Geçtiğimiz dönemde Bursaspor Kulübünün As Başkanı olarak görev yapan ve görev yaptığı süre zarfından kulübe önemli katkılarda bulunan Ahmet Bozdemir, yönetim içerisinde bulunmamasına rağmen desteğini esirgemiyor. Bursaspor Ailesi kimliğini iç saha ve dış saha maçlarında tüm şehre benimseten Bozdemir Ailesi, armayı hiç ama hiç yalnız bırakmıyor.

Şampiyon Taraftar uzun süre alkışladı
Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında oynanan Bursaspor - Göztepe maçının devre arasında Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor Eski As Başkanı Ahmet Bozdemir’e teşekkür plaketi takdim etti. Ahmet Bozdemir’e verilen plaketin sebebi ise; Kasımpaşa maçında tüm takım oyuncularının, idari personelin ve kulübe bağlı tüm kişilerin sponsorluğunu üstlenmesi ve yeşil-beyazlı kulübe maddi anlamda destek sağlaması. Göztepe maçının devre arasında Bursaspor Başkanı Ali Ay, Ahmet Bozdemir’e bu jestinden dolayı çok teşekkür ederek, yaptığı desteklerin çok önemli olduğunu vurguladı. Yeşil-beyazlı takımın şampiyon taraftarı ise stadyumda Ahmet Bozdemir’in ismi anons edildiğinde uzun süre alkışladı. Ayrıca Bursaspor taraftarı Bozdemir Ailesinin yaptığı katkılardan dolayı, Ahmet Bozdemir ile ilgili tezahüratlarda bulundu.

Arma aşkı
Bursaspor tarihinde sayısız isimler geldi geçti. Ahmet Bozdemir’de bu isimlerin arasına altın harflerle yazıldı artık. Bazı olguları ortaya çıkarmak gerek, herkese ders olsun diye. Neden sadece Ahmet Bozdemir var diye sormak gerek. Her platformda Bursaspor kimliğinin ne kadar önemli olduğunu öğretmek gerek bazılarına. Biliyorum biz burada ne yazarsak yazalım bu sayı çoğalmayacak. Görünen köy kılavuz istemez. Çok derinlere de inmeye gerek yok. Eski defterleri de karıştırmayın. Düne bakın yeter. Bugün Bozdemir Ailesi diyoruz. Peki yarın? Emin olun yarında sadece Ahmet Bozdemir diyeceğiz. Çünkü bazılarına arma aşkı PAHALI geliyor.

Editör: Haber Merkezi