Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci maçında yarın Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Lviv kentindeki Arena Lviv'de TSİ 21.00'de başlayacak maçı İskoçya Futbol Federasyonundan Kevin Clancy yönetecek. Clancy'nin yardımcılıklarını David McGeachie ve Graeme Stewart yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Douglas Potter, ilave yardımcı hakemleri ise Steven McLean ve Donald Robertson olacak.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yarın deplasmanda ShakhtarDonetsk ile yapacakları maçı kazanarak, bir üst tur umutlarını son haftaya taşımak istediklerini söyledi.

Arena Lviv'de TSİ 21.00'de, Shakhtar Konyaspor maçı Tivibu Spor 3 kanalından şifreli olarak yayınlanacak. Spor Toto Süper Lig'de son iki maçını kazanan Atiker Konyaspor, bu başarısını Avrupa sahnesinde de göstermek istiyor.

Gruptaki 4 maçında 3 kez yenilen, 1 kez de berabere kalan Aykut Kocaman ve öğrencileri, lider olarak üst tura çıkmayı geçen hafta garantileyen Shakhtar Donetsk karşısında UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Editör: Haber Merkezi