Yunuselispor, sportif başarılarını sosyal sorumluluk projeleriyle taçlandırıyor. İlk defa mücadele ettiği U14 yaş kategorisinde ilk 2 hedefini sürdüren Yunuselispor, futbolcuların eğitim hayatıyla yakından ilgileniyor.

U14 takımı futbolculardan, TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi) Sınavı’na girecek 10 sporcusuna, İstanbul’da faaliyet gösteren İkizler Koleji’nin desteği ile Sınav Seti hediye etti.

Yunuseli’de başlatılan altyapı hamlesiyle bir taraftan Türk futboluna yeni yetenekler sunarken, diğer taraftan da çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak olduğunu aktaran Yunuselispor Altyapı Sorumlusu Rıdvan Tümenoğlu, "Temel felsefemiz insan kazanmak. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Sporcularımız ve aileleri, kulüp yönetimiz,  çocuklarımıza en iyi imkanları sunmak için birlikte çalışıyoruz. Çocuklarımızın sportif alanda elde ettikleri  başarıyı eğitim hayatlarında da yakalamaları için, İkizler Koleji ile böyle ortak bir projeye imza attık. Desteklerinden dolayı okul yönetimine ve desteğini esirgemeyen Genel Müdür Bora Eker’e teşekkür ediyorum" dedi.

Böyle anlamlı bir projenin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İkizler Koleji Genel Müdürü Eker’de “Çocukların gelişimine ve yetişmesine katkı sağlayacak projelerde yer almak bizim için gurur verici. Artık Yunuselispor bizim kardeş kulübümüz. İşbirliğimiz devam edecek” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi