İnegölspor Alt yapısında oynayan başarılı orta saha oyuncusu Yunus Emre Fışkınçiçek, Bölgesel Amatör ligin yeni ekiplerinden İnegöl Kurtuluşspor’a transfer oldu. Hızı ve tekniğiyle ön plana çıkan oyuncu orta sahanın her bölgesinde oynayabilen çok yönlü bir oyuncu olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

1999 doğumlu olan genç yetenek, futbola 12 yaşında İnegölspor alt yapısında başladı, Altı sezon inegölspor forması giydikten sonra Kurtuluşspor’a transfer oldu. Yunus Emre Fışkınçiçek transferi ile alakalı kısa bir açıklamada bulundu "Gençlere önem veren ve yine bir İnegöl takımı olan Kurtuluşspor’a geldiğim için çok mutluyum her iki taraf için hayırlı olsun" dedi.

Kurtuluşspor Yönetim Kurulu üyesi Eşref Şen “Kendi tesislerimizde antrenmanlara başladık. Gün geçtikçe lige daha hazır hale geleceğiz. Genç ve kaliteli futbolcuları takıma kazandırmaya devam ediyoruz. Ben sezon başladığında her şeyin çok daha güzel olacağına inanıyorum. Yunus kardeşimize Kurtuluşspora hoş geldin diyorum. Gençlere kulüp olarak güvenimiz tamdır" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Editör: Haber Merkezi