Elit Lig 2. Grup’ta şampiyonluğunu garantileyen Yıldırım Belediyespor U 14 futbol takımı, ligin tamamlanmasıyla birlikte şampiyonluk kupasına kavuştu.

İnegöl Kurtuluş Sahası’nda ligin son haftasında Gazipaşaspor’u 3-0 yenen Yıldırım Belediyespor, namağlup olarak şampiyon kupasını kaldırdı.

U 14 Elit Lig 2. Grubu 12 galibiyet ve 38 puanla zirvede tamamlayan lacivert turkuazlılar, Türkiye Şampiyonası’nda Bursa’yı temsil edecek. Grubunda attığı 68 golle en golcü takım olan Yıldırım Belediyespor, yediği 10 golle de en az kalesinde gol gören ekip oldu.

Yıldırım Belediyespor U 14 takımını kazandığı şampiyonluktan dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bu başarıyı kazanarak bizleri mutlu eden futbolcularımız inanıyorum ki Türkiye Şampiyonası’nda da bizlere aynı mutluluğu ve gururu yaşatacaklardır. Şampiyon olan futbolcularımızı, teknik ekibimizi ve emeği geçen başta çocuklarımızın aileleri olmak üzere idarecilerimize ve kulüp yönetimini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi