Yıldırım Belediyespor U14 Futbol Takımı, Elit Lig 2. Grup 13. Hafta karşılaşmasında Bursa Güvenspor ile Atıcılar-1 sahasında karşılaştı.

Lacivert turkuazlılar mücadelenin ilk dakikasından itibaren rakibine karşı üstün bir oyun sergileyerek sahadan 5-1 gibi farklı sonuçla ayrıldı ve ligin bitimine 2 karşılaşma kala şampiyonluğunu ilan etti.

Elit Lig 2. Grup’ta 12. Hafta sonrasında elde ettiği 10 galibiyet ve 2 beraberlikle 31 puan toplayarak zirvede yer alan Yıldırım Belediyespor, namağlup ünvanını da sürdürerek Bursa’yı, Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Yıldırım Belediyespor U14 futbol takımı 60 gol atarak gruptaki en golcü takım konumunda bulunurken kalesinde gördüğü 10 golle de grubun en az gol yiyen takımı oldu.

U14 Elit Lig’de 3 grupta namağlup tek takım olma özelliğini de elinde bulunduran lacivert turkuazlılar 1 Şubat saat 12.30’da 14. hafta karşılaşmasında İnegöl Kurtuluş sahasında Kafkasspor’la karşılaşacak. Ligin 12. haftasında oynanması gereken Gazipaşaspor - Yıldırım Belediyespor U14 karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.

Editör: Haber Merkezi