Hayatını kaybeden Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav anısına bir dakikalık saygı duruşundan sonra başlayan karşılaşmaya ev sahibi Orhanelispor rakibini adeta sahasına hapsetti.

Baskılı oyununun semeresini 20.dakikada soldan Şener’in ortaladığı topa arka direkte dokunan ve golle sonuçlandıran Halil ile aldı: 1-0.

İlk yarının kalan dakikalarında üstün oyununu sürdüren Orhanelispor yakaladığı sayısız gol pozisyonlarından yararlanamayınca devre 1-0 sona erdi.

Skordan memnun olmayan ev sahibi Orhanelispor, ikinci yarının başlamasıyla daha kontrollü geliştirdiği ataklarla rakibinin üzerine gitmeye başladı.

52.dakikada yine soldan Şener’in ortaladığı topla buluşan Aykut şık bir vuruşla farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

78.dakikada Çiçeklispor defansının duraksadığı bir anda topla buluşan günün başarılı ismi Şener yaptığı iki asistten sonra kendi ismini de golcüler listesine yazdırdı: 3-0.

83.dakikada konuk Çiçeklispor kaptanı Halil’in Şener’e yaptığı hareketten sonra hakem penaltı noktasını gösterdi.

Uzun itirazlardan sonra kullanılan penaltıyı Orhanelispor kaptanı Nezih, kaleci Murat’ın solundan topu filelerle buluşturarak karşılaşmanın skorunu tayin etti: 4-0.

Bu galibiyetle sezonun tamamlanmasına dört hafta kaldığı grupta namağlup Orhanelispor, liderliğini sürdürürken rakibini de kaderiyle baş başa bırakmış oldu.

Saha: Orhaneli
Hakemler: Oğuzhan Yaldız 7, Onur Elçin7, Samet Emektar 7 
Orhanelispor: Ümit 7, Erhan Gülsoy 7, Abuzer 7, Başaran 7, Erhan Oral 7, Onur 7 Dk.72 Kadir 6, Halil 7 (Dk.79 Serdar), Ruhi 7 (Dk.60 İdris 5), Aykut 7, Nezih 7, Şener 8
İznik Çiçeklispor: Murat 4, Altuğ 5,Yusuf 4, Orhan 4, Sedat 5, Onur 5,Kamil 4, Serkan 4, Bekir 5 (Dk.74 Emirkan 3), Halil 5, Mehmet 4
Goller: Dk.20 Halil, Dk.52 Aykut, Dk.78 Şener, Dk.83 Nezih (Penaltı)
Yüksel ESEN 

Editör: Haber Merkezi