Dikkaldırım Sahasında oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip 11 kişilik genç bir kadro ile çıkarak centilmence mücadelesini verdi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Esnafdoğan oldu. Henüz oyunun 5.dakikasında sol kanattan Orhan’ın ceza sahası içine gönderdiği topu iyi takip eden Yağızhan nefis bir kafa vuruşu ile gol perdesini açtı. 0-1

Golden sonra dahada rahatlayan konuk ekip Esnafdoğanspor 14.dakikada bu sefer Yağızhan’ın pasını iyi takip eden Orhan topa gelişine nefis bir vuruş yaparak skoru 0-2 yaptı.

Peş peşe gelen gollerin ardından orta sahada daha fazla top yapmaya başlayan Kırmızı-Lacivert-Beyazlılar 17.dakikada  orta sahadan atılan topla ceza sahası içinde buluşan Engin klas bir vuruş yaparak farkı 0-3 taşıdı.

Rakibine üstünlüğünü iyice hissettiren konuk ekip Esnafdoğanspor 23.dakikada Ömer’in ceza sahası içine girer girmez attığı şut ağlarla kucaklaşınca maçın skoru biranda 0-4 oldu.

İlk yarının son bölümlerine girilirken Esnafdoğan 32.dakikada Yağızhan kendisinin ikinci takımının 5.golünü ağlara gönderdi. Peş peşe yediği goller ile oyundan iyice kopan Kemerçeşme Kanaryaspor ilk yarının son saniyelerinde 45.dakikada Emrah’ın golü ile ilk yarının skorunu 1-5 belirleyen golünü attı .

Karşılaşmanın ikinci yarısında Esnafdoğanspor yine oyuna etkili başladı. 62.dakikada Mustafa ile bir gol daha bulan konuk ekip Yenişehir Esnafdoğanspor farkı 1-6 yaptı.

Oyunun son bölümlerinde ise ev sahibi Kemerçeşme Kanaryaspor 79.dakikada Oğuz’un golü ile maçın skorunu 2-6 olarak belirleyen golünü attı. Bu skor ile konuk ekip Esnafdoğanspor Puan puana Gülbahçe ile liderliğini sürdürmeye devam etti.

SAHA: Dikkaldırım
HAKEMLER: Alper Cesur (7), Semih Kurtuluş (7), Ertan Demirtaş (7)
KEMERÇEŞME KANARYA: Melih (4), Okan (4), Tunay (4), Oğuz (7), İsmail (4), Emirhan (4), Fatih (4),Bilal (4), Batuhan (5), Ahmet (5), Emrah (7)
Esnafdoğanspor: Semih  Uysal (7), Mustafa  Çakır(7), İbrahim Marangoz (6), İbrahim Binici (6) (Dk.46 Semih Güleç 5), Cihan (7), Ömer (7), Orhan (7), Engin (7), Yağızhan (7) (Dk.46 Mustafa Beyazıt 5), Recep (7), Oğuz (6) (Dk.46 Alpaslan 5)
GOLLER: Dk.45 Emrah,Dk.79 Oğuz (Kemerçeşme Kanaryaspor) Dk.5-32 Yağızhan,Dk.14 Orhan,Dk.17 Engin,Dk.23 Ömer,Dk.62 Mustafa Çakır (Yenişehir Esnafdoğanspor)

bursafutbolu.com

Editör: Haber Merkezi