Süper Amatör Lig’de play-off iddiasını güçlü bir şekilde devam ettiren Yıldırım Belediyespor, 4 puan önündeki lider Yenişehir Belediyespor’la oynayacağı karşılaşmanın son antrenmanını tamamladı.

Lacivert turkuazlıların son antrenmanını Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ziyaret ederek zorlu maç öncesi futbolculara ve teknik heyete moral verdi. Yıldırım Belediyespor Kulübü Başkanı İlhami Aydın’ın da yer aldığı ziyarette takımla bir araya gelen Başkan Edebali, Yenişehir karşılaşmasında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını belirterek, "Hiçbir başarı erişilmeyecek kadar uzak değildir. Önemli olan buna inanmaktır. Sizlerin de sezonu başarılı bir şekilde bitireceğinize inancım tam. Ancak unutmayalım ki spor dostluk ve kardeşliktir" dedi.

Yenişehir Belediyespor maçında takımın iyi bir performans göstereceğine emin olduğunu aktaran Başkan Edebali, sonuç ne olursa olsun oyuncuların her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Başkan Edebali daha sonra futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi