Celal İnegöl Köftecisin’de düzenlenen akşam yemeğine İsaörenspor Kulüp Başkanı Erhan Ulu,  yönetim kurulu üyeleri, yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

İsaörenspor kulüp başkanı Erhan Ulu yeni sezon öncesinde tanışma ve kaynaşma amacıyla bu yemeği düzenlediklerini belirterek "Yeni gelen futbolcularımızla, yeni ekibimizle umuyorum ki bu yıl ilk kez katılacağımız Bursa Süper Amatör ligde başarılar elde ederiz.  Yeni gelen futbolcularımız var. Takımımız Çarşamba günü topbaşı yapacak ve eminim ki kısa sürede futbolcu arkadaşlarımız kaynaşacaklar. Burada bir kere daha takımı Süper Amatör Lige çıkaran yönetime ve hocalarına, futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ulu konuşmasının devamında "Eksik bölgelerimize gerekli olan transferlermizi yaptık. Sezon öncesi Yönetici ve futbolcu arkadaşlarla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için Hüsamettin Birlik kardeşimizin desteğiyle yemek organizasyonu gerçekleştirdik. Kendisine yarıca teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezonki kadromuza 6-7 arkadaş daha transfer ettik" şeklinde açıklamada bulundu.

Başkan Erhan Ulu konuşmasının devamında "Köyümüzün en büyük geçim kaynağı meyveciliktir. Köyümüzde meyvecilik üreticiye kazandırdığında kulübümüzde kazanmış oluyor. Üreticilerimiz haliyle kulübe daha fazla destek oluyor" diyerek konuşmasına son verdi.

Editör: Haber Merkezi