İsaörenspor Antrenörü Mehmet Cihan Birlik maç sonrası açıklamalarda bulundu "Ligin ilk açılış maçında, dolu tribünlere karşı, güneşli bir günde güzel bir futbol sonrasında sahadan üç puan ile ayrılmanın vermiş olduğu hazzın tarifi anlatılamaz.

İlk lig maçımızda grubumuzun güçlü ekibi Ağaköyspor ile karşı karşıya geldik, maçın başından sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik, pozisyon üretmekteki başarımız gol olarak bize meyvesini verdi. Oyundaki temponun hiç düşmemesi, dirençli bir rakibe karşı enerjimizi doğru kullandığımız ve doğru oynadığımız, kondisyon seviyesi olarak’ta yüksek düzeyde olduğumuzun göstergesiydi, gelecek günler için bizi umutlandırıyor.

Galip geldiğimiz içinde mutluyuz ama galibiyetten önce sahadaki fair-play ruhunun, centilmenlik ve kardeşliğin sergilendiği bir maç olmasıydı. Bizi izlemeye gelen değerli İsaörenspor ve İnegöllü futbol severlerine güzel bir mücadele izlettiğimiz ve keyifli bir müsabaka sunduğumuz için bunun haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Üç farklı net bir skorla galip geldik, oyuncularımı akıttıkları her damla ter için teşekkür ediyorum.

Bizlere bu güzel imkanları sundukları için değerli kulüp başkanımız Erhan Uluya, basarimizin mimarlarından Veysi Çakan hocamıza, değerli yönetimimize ve taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım. Bu hafta Şükraniyespor deplasmanına gidiyoruz inşallah galip gelip serimizi devam ettiririz" dedi.

Editör: Haber Merkezi