35 puanda 4.sırada yer alan Kafkasspor ile 36 puanla 2.sırada olan Gülbahçespor’u karşı karşıya getirecek olan maç, Pazar günü saat:16:00 da Sanayi Sahasında başlayacak. Gülbahçespor ile kritik bir 90 dakika oynayacak olan Kafkasspor, Play-off turuna kalmak için bu maçtan  mutlak 3 puan bekliyor.

MAÇA İLGİ BÜYÜK OLACAK

Play-off grubuna kalma hesapları nedeniyle, Kafkasspor ile Gülbahçespor arasında oynanacak olan maçı çok daha önemli hale getirirken, Kafkassporlu futbolseverlerin maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.


Maç, grup için de büyük önem taşıyor. Tüm Bursa Spor camiası, Play-offa oynayan iki takımın oynayacağı maça kilitlenmiş durumda. Maçı kazanan takım Play-offa yükselecek, beraberlik halinde ise Gülbahçespor Play-off’a kalan takım olacak.

YÜCEL DOĞRU: GALİBİYET İSTİYORUZ

Kritik Gülbahçespor maçı öncesi açıklama yapan Kafkasspor Başkanı Yücel Doğru, maçtan mutlak galibiyet beklediklerini söyledi. Yücel Doğru, “Bizim için her maç büyük önem taşıyor. Her maça büyük önem veriyoruz. Gülbahçespor maçı da bu maçlardan en önemlisi. Gülbahçespor maçından da galibiyetten başka sonuç beklemiyoruz. Tribünleri dolduracak olan taraftarımıza galibiyet armağan ederek play-offa yükselmek istiyoruz.” dedi.

FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

Kafkasspor başkanı Yücel doğru takıma güvendiklerini  “Sezon öncesi yeni ve gençlerden kurulu takım oluşturduk. Takımda oynayan futbolcularımızın çoğu altyapımızdan yetişmiş genç oyuncular. Deneyimli ve tecrübeli oyuncularımızın ağabeylik yapması ile takıma kolayca uyum sağladılar. Takımımız her geçen gün üstüne koyarak ilerliyor. Bunu, geride bıraktığımız haftalarda çok iyi gördük. Bunda hem teknik kadromuzun, hem de futbolcularımızın katkısı çok büyük. Hepsine göstermiş oldukları özveriden ötürü teşekkür ediyorum. Genç oyuncularımıza yönetim ve taraftarlar olarak sonuna kadar güveniyoruz. Emeğimizin karşılığı olarak Gülbehçespor maçını kazanacağımıza inanıyorum, bu galibiyetten kimsenin şüphesi olmasın. Pazar günü çıkacağımız bu önemli maça Taraftarlarımızı ve İnegöllü sporseverleri bizleri desteklemeleri için bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi