Maçı değerlendiren Gençlergücüspor Teknik sorumlusu Yunus Memiş şunları söyledi "Alt sıralardan kurtulmak için savaş veren Bağlarbaşıspora konuk olduk.Maça iyi bir başlangıç yaptık ve pozisyonlar ürettik ancak sonuçlandıramadık.Rakibimizin kısır ataklarını savuşturmayı da başardık .42.dk da genç oyuncumuz Resul’ün güzel frikik golü ile devreyi 1-0 önde kapattık.2.yarı yine iyi bir başlangıç yaptık pozisyonlara girdik.Ancak 53.dk da rakibin penaltı golüne engel olmadık.63.dk da Bahadır ile 2-1 öne geçmeyi başardık.70. ve 80.dk larda rakibimiz 2 kırmızı kart gördü. Oyun tamamen bize döndü net gol pozisyonları değerlendiremedik ve farkı açamadık.82.dk da bizde 10 kişi kaldık.Uzatma dakikalarının son saniyesinde hatalar zinciri ile kalemizde 2.golü gördük ve 1 puana razı olduk.

Grubun favorisi yok
Alınan sonuçlar neticesinde bu hafta itibari ile 10 takımın grupta play- off şansı devam ediyor.Lider ile 10.sırada bulunan takımın arasındaki puan farkı 4.Puanlar birbirine çok yakın.Çok çekişmeli ve heyecanlı maçlar devam edecektir.Oynadığımız oyundan memnunuz ancak hatalarımızıda değerlendirerek daha iyisini yapmak için çalışacağız.İlk yarının bitimine 3 hafta var.Gerekli gördüğümüz bölgelere takviye yapabiliriz.Az puan kaybı ile play off grubunda yer almak istiyoruz" dedi.

Rakip Keles Gençlik
9.hafta Pazar günü üst sıralarda kalmak adına önemli bir rakibi evimizde ağırlayacağız. Keles Gençlik tecrübeli ve kaliteli oyunculara sahip. Denk iki takımın puan mücadelesi vereceği bu maç zirveyi takip eden takımlar açısındanda önemli durumda.Şuan 1 oyuncumuz cezalı 1 oyuncumuzunda sakatlık durumu belli değil.İyi konsantre olup evimizde 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz.

Editör: Haber Merkezi