Antrenman öncesinde futbolcular, kulüp tesislerinde bir araya gelerek birbirleri ile tanıştı. Daha sonrasında Kulüp Başkanı Ayhan Çamlıdağ ile toplantı yapan Mavi-Siyahlı futbolculara takımın hedeflerinden bahsedildi ve “başarısızlığa yer yok ifadeleri” kullanıldı.

Teknik Direktör Yunus Memiş Antrenörlük kursu nedeni ile katılmadı. Antrenör Murat Kışkan ve Antrenör Ümit Çağın yönetiminde ilk idmanına çıktı.  İnegöl Sanayi sahasında gerçekleşen ilk antrenmana Gençlergücüspor Kulüp başkanı Ayhan Çamlıdağ ve Yönetim kurulu üyeleri hazır bulunarak takım yalnız bırakılmadılar.

Başkan Ayhan Çamlıdağ yaptığı açıklamada yeni sezonun tüm takımlara hayırlar getirmesini diledikten sonra "Bugün yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi diliyorum. Gençlergücüspor olarak bu sezon İnegöl'e yakışır bir mücadele vereceğimize inanıyorum. Yeni sezon çalışmalarımıza sanayi sahasında başladık. Bunun haricinde takıma takviyeler yaptık. Umarım yeni oyuncularımızla birlikte daha da güçlü bir takım durumuna geliriz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi