Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün 7 branşta eğitim ve öğretim gören sporcularına malzemelerini teslim etti.

Kulüpler Birliği Başkanı İbrahim Baki, Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar ve Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı malzeme teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bir yandan tesisleşme yatırımlarını sürdürüp, alt yapıya yönelik hizmetler sürerken, diğer yandan da spor kulüplerinin malzeme ihtiyacını gidermeye devam ettiklerini söyledi.

Spor şehri olacağız
Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yönetici ve sporcularına baklava ikram eden ve kendi elleriyle yediren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Gemlik'i spor şehri yapacağız. Altyapı ve tesisleşme sonrasında birçok branşta ulusal ve uluslararası yarışmalarda şampiyonluklar elde eden sporcularımızın sayısı arttı. Bu bizlere gurur veriyor. Gemlik Belediyesi olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. 2016-2017 sezonu malzemeleriniz hayırlı uğurlu olsun. Destek bizden, başarı sizden" diye konuştu.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Atletizm, Futbol, Güreş, Karate, Judo, Yüzme ve Satranç branşlarındaki sporculara malzemelerini teslim etti. Gemlik Belediyesi'nin diğer spor kulüplerine yönelik malzeme yardımları da sürüyor.

Editör: Haber Merkezi