Fethiyespor geçtiğimiz akşam Şenol Tosun başkanlığında toplanan yönetim kurulu görev dağılımı ve teknik ekip yapılanmasınıda tamamlamış oldu.

Fethiyespor'da teknik ekip Bilal Doğan, Sedat Bayraktar, Murat Gündoğdu, Ertan Mandaloğlu ve Metin Yıldırım dan oluştu. Tecrübeli bir ekip kuran ve yeni sezonda kulüp yapılanmasının büyük ağırlığını alt yapıya vererek Bursa ve Türk Futboluna yeni gençlerin kazandırılmasının önem verecek.

Futbol şube sorumlusu olarak tecrübeli bir isim olan Özgür Zeybek'in görev aldığı yönetimde as başkan Emin Aydın, Bakan vekili Bülent Koç, genel sekreter Sedat Şengül mali asbaşkan Tezcan Çakar, idari asbaşkan Mesut Başaran, yatırımlardan sorumlu as başkan Ömer Sevim, reklam ve pazarlamadan sorumlu yönetici Ali Şimşek, alt yapı sorumlusu Osman Paçacı, futbol okul sorumlusu Samet Salı, hukuk işlerinden sorumlu yönetici Onur Mutlu görev aldı.

Yeni yapılanma ile Bursa futboluna hizmet edecek olan Fethiyespora yönetimine teknik ekibe ve sporculara başarılar diliyoruz. (Fatih Vardar)

Editör: Haber Merkezi