İzmir'den aileleriyle birlikte Bursa'ya gelen İzmir ekibi maç öncesi Timsah Arena'yı ve Bursa'da bazı bölgeleri gezdi. Teknik ekip ve aileler için unutulmaz bir gün yaşandı.

Merinos Stadında oynana özel maç sonunda Çamdibigücü Spor antrenörü, eski milli futbolcu Kadir Yaşar açıklamasında; "Bize sporcularımıza ve ailelerimize bu güzel günün yaşanmasında yardımcı olan ve bu günü organize eden Fatih Vardar abime çok teşekkür ederim. Fatih Vardar'ın Bursa futbolunda ne kadar saygın ve sevilen bir kişi olduğunu bugün yine anladım. Stadyum ziyaretimiz akşam yemeğimiz maçımız herşey kusursuz olarak hazırlanmıştı. Bizlerede bu imkanı sağlayan Bursaspor Kulüp Müdürü sayın Erhan Başoğlu'na, Timsah Arena stad müdürü Sedat Şen'e ve Bursapsor Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler hocama ilgi alakarından, sıcak misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bizlerde Çamdibi Gücü Spor olarak Bursaspor'u ve Bursa takımlarını İzmir'e bekleriz" dedi.

Organizasyonu düzenleyen Fatih Vardar ise; "Bu tür organizasyonların etkinliklerin ve maçların ileriki yıllarda da devam eden dostlukların başlangıxıi olması adına bir adımdı. Bizlerde bu birlikteliğe aracı olduk tabiki. Kıymetli abilerimiz kulüp müdürümüz Erhan Başoğlu stad müdürümüz Sedat Şen ve Hakan Cenkçiler hocamız ile konuyu paylaşınca seve seve yardımcı oluruz bekleriz yanıtını almak, büyüklerimizden destek görmek mutluluk verici kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi