Doğugücüspor bir sürprize imza atarak önümüzdeki yıl Süper amatör kümede mücadele edeceklerini açıkladı. Konuyla alakalı Doğugücüspor’un yeni başkanı Osman Taşdemir bizlere açıklamalarda bulundu. Başkanla yaptığımız röportajı sizlerle paylaşıyoruz.

Değirmenönü Spor Kulübünü satın almış bulunmaktayız
Üç yıldır çabaladığımız süper amatör kümeye yükselmeyi bir türlü başaramadık. Elimizden gelen her şeyi yapmamıza rağmen nasip olmadı. Büyük bir camia olduğumuz için, taraftarımızın desteğini kaybetmemek için, hedef olarak süper amatör kümeden bir kulüp satın almayı düşündük. Bir anlık bir gelişme oldu. Bir aksilik olmaz ise önümüzdeki sezon süper amatör kümede mücadele edeceğiz. Bursa Değirmenönü Spor Kulübünü satın almış bulunmaktayız. Değirmenönü Spor Kulübünü satın alırken kendimize Bal ligine yükselme hedefi koyduk. Süper amatör kümede ligde kalma mücadelesi için kulüp satın almadık. Kesinlikle hedefimiz Bal ligidir. Transferde bizi bal ligine taşıyacak iyi bir kadro oluşturacağız.

Altyapıya önem vereceğiz
Genç takımımızı ile de şampiyonluğa oynayacağız. Her şeyden önce altyapıya önem vereceğiz. Olmazsa olmazımız altyapı olacaktır. Huzur mahallesi olarak genç bir kitleye sahibiz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için spora kazandırmamız gerekiyor. Altyapı olmazsa olmazımız olacaktır. Önümüzdeki sezon bütün yaş gruplarında mücadele edeceğiz. Altyapı için her türlü desteğimiz olacaktır. Gerekirse sporcu velilerimizle düzenli olarak toplantılar yapacağız. Sporcularımızın sıkıntılarını çözmeye çalışıp, onların daha verimli olmalarını sağlayacağız. Bizlere destek olan yönetim kuruluna bizlere destek oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum.

Otobüs Satın Aldık
Bir adet takım otobüsü satın aldık. Şu an giydirmelerini yapıyoruz. Önümüzdeki hafta takım otobüsümüzü basına tanıtacağız.

İnegölümüzü En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz
Doğugücüspor olarak nereye gidersek gidelim İnegölümüzü temsil edeceğiz. Biz İnegöllüyüz. Güzel ve İyi toplumu İnegöle yetiştireceğiz. Bazı yanlış algılar oluyoruz, Biz İnegöllüyüz, İnegölün bir takımıyız. Dış sahalarda ufak tefek sıkıntılar yaşıyoruz, Biz İnegölsporumuzu ve İnegölümüzü temsil ediyoruz, bunun böylede bilinmesini istiyoruz. Bizde bir tabir vardır, ekmek yediğin yer yaşadığın yerdir, senin memleketin orasıdır. Şuan biz İnegölü temsil ediyoruz. Yeni sezon çalışmalarımız İnegölümüzü en iyi şekilde nasıl temsil ederiz onun çalışmalarını yapacağız. Rabbimde İnşallah başarıyı bizlere nasip eder.

En Kısa Sürede Antrenörümüzü Açıklayacağız
Önüzüdeki yıl yüzde doksandokuz süper amatör kümede mücadele edeceğiz. Aksi bir durum olamaz. Şu an işlemler devam ediyor. Önümüzdeki hafta prosedürler tamamlanıp tamamen Değirmenönü Spor kulübünü devralmış olacağız. Önümüzdeki hafta Allah nasip ederse devir teslim törenimiz var.

Transfere Başladık
Şu an transferle alakalı kulübümüze faydasının olacağına inandığımız bazı futbolcular ile dirsek temasındayız, görüşmelerimiz devam ediyor. Antrenör olarak şu an bizde görev almak isteyen, görüştüğümüz en az 8-10 hoca var. Hocalarımız arasında bize faydalı olacağını düşündüğümüz hocayı takımın başına getireceğiz. Bu sene özellikle hoca konusunda ben ve yönetim kurulu olarak çok dikkatli davranıyoruz.

Önümüzdeki sezon şu anda kadromuzda yer olan sağ bekte görev alan kardeşimizle sözleşme yenileyeceğiz. Geri kalan hiçbir oyuncumuz ile devam etmeyeceğiz. Kadroda revizyona gittik, tamamen yeni transfer edeceğimiz oyuncularla yeni bir kadro oluşturacağız. Şu görüştüğümüz anlaştığımız bazı oyuncular var. Şu ana kadar dört oyuncu ile anlaştık, diğer oyuncular ile görüşüyoruz. Önümüzdeki haftadan itibaren transferlerimizin çoğunu basına açıklayacağız.

Doğugücüspor Kulübü Osman Taşdemir başkanlığında aşağıdaki şekilde oluştu
Erdoğan Erdoğan, Murat Taşdemir, Tuncay Taşdemir, Fatih Çifte, İsmail Sarı, Nihat Soyuşen, Mahfuz Taşkesen, Cihat Sevimli, Hasan Yalçın, Beşir Birlik, Adnan Kalkan, Mehmet Durak, Refik Sayhan, Yunus Yıldırım, Ahmet Utku, Şenol Soyuşen, Özbek Ayçiçek, Ferit Koca, Sinan Ergen, Teyfik Güven, Mehmetcan Özel, Metin Özer, Yasin Uçkun, Rıdvan Yardım, Ferhat Kaya, Metin Aydınlık, Sinan Ekin.

Görev dağımı önümüzdeki günlerde yapılıp basınla paylaşılacağı açıklandı.

Editör: Haber Merkezi