Yeni sezonda hedefini Bal Ligi olarak belirleyen Doğugücüspor, bu doğrultuda kadrosunu güçlü isimlerle takviye etmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçen sezon Karacabey Birlikspor formasını başarıyla giyen İbrahim Meriç’i transfer etti.

Kulüp Başkanı Osman Taşdemir'in büyük çabaları ile gerçekleşen transfer sonrası açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu hedefi olan bir kulüp olduğu için Doğugücüspor'u tercih ettiğini belirterek "Doğugücüspor Yönetimi ne kadar istedikleri konusunda beni ikna ettiler. Benimde yeni sezonda takımımın başarısı için elimden geleni yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. İnşallah yeni sezonda yeni takımım ile başarılar yakalamak takımımın başarısına katkı yapmak en büyük amacım. Geçen sezon formasını giymiş olduğum Karacabey Birlikspor’a başarılar diliyorum" dedi.

İbrahim Meriç futbola Malatyaspor altyapısında başladı. Oradan Bursa Merinosspora transfer oldu. Bir sezon sonra Bursaspor alt yapısına transfer oldu, burada 3 sezon forma giydi. Daha sonra sırasıyla, Evkur yeni Malatyaspor, Hamitlerspor, Zaferspor formalarını giydi. Son olarak ise geçtiğimiz sezon 3.Ligde mücadele eden Karacabey Birlikspor formasını Profesyonel olarak giydi.

Editör: Haber Merkezi