Erol Arslan açıkalamasınd "Öncelikle yeni sezonun tüm takımlarımıza, ve camialarımızın cefakar idareci, Antrenör ve taraftarlarına, Siz değerli basın mensuplarımıza hayırlı olmasını dilerim. Bu yıl Doğu Gücü Ailesi olarak 1. Amatör Lig 6.Grupta mücadele edeceğiz.

Grubumuz da bize mesafe olarak uzak ilçe deplasmanları bulunmakta .Değerli dostlarımızın bulunduğu Orhaneli Spor, Harmancık , Kemalpaşa Çeltik , İznik Çiçekli , Orhangazi ayrıca Merkezden ihsaniye , Sırameşeler ve İlçemiz takımı Alanyurt Spor bulunmakta . Grupta bizim dinlendiğimiz ilk hafta müsabakaları oldukça çekişmeli mücadelelere sahne oldu ve grubun ne kadar dengeli olduğu yönünde ki düşüncelerimiz konusunda bizi haklı çıkardı." dedi.

Öncelikli olarak gelecek hafta oynayacağımız Orhangazi Sporu izleme şansı bulduk. Genç, koşan mücadeleci bir takım görüntüsü verdiler. Rakibimizin oyun ve oyuncu yapısını sporcularımıza anlatarak ilk maçımız için gerekli hazırlıklara Salı gününden itibaren başlayacağız ve inşallah evimize 3 puanla döneceğiz.
Zirveye Oynuyoruz
İlk hafta Görüntü itibarıyla grubumuz 4 takımın zirve, geriye kalan takımların ligde kalma mücadelesi vereceği bir grup olacak gibi. Kulüp, Taraftar ve Oyuncu kalitesi olarak grupta oldukça iddialı olduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah sezon sonu taraftarlarına sahada sonuna kadar savaşan ve kazanma hırsıyla mücadele eden bir takım izletip Camiamızın ve taraftarlarımızın özlemle beklediği ve hak ettiği Şampiyonluğu yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Editör: Haber Merkezi