Doğanspor Kulüp Başkanı Tahsin Semiz'in hazır bulunduğu sezonun ilk idmanına yönetim tam kadro katıldı. Geçtiğimiz sezondan devam eden ve Transfer edilen futbolcular, alt yapıdan takıma girmeye hak kazanan futbolcular, yeni sezon hazırlıkları için sahaya çıktı. Doğanspor'lu futbolcular, yönetim kurulu ve teknik heyetle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Dualarla kurban kesildi
Açılış öncesi yeni sezonun kazasız, belasız, sakatsız bir şekilde geçmesi için kurban kesimi yapıldı. Edilen duaların ardından kısa bir konuşma yapan Doğanspor Kulüp Başkanı Tahsin Semiz ” Kurbanımızı keserek sezona start verdik. Allah futbolcu kardeşlerime sakatsız bir sezon nasip etsin. İlçemizdeki diğer kulüplerimize de kendi liglerinde başarılar dilerim. Rabbim İnegöl de bulunan diğer kulüplerimize de sakatlıksız şampiyonluk nasip etsin” dedi.

Teknik Direktör Ömer Bakay yönetiminde gerçekleşen Sarı Lacivertli takımın ilk idmanı yaklaşık 1.5 saat sürdü. Saha içinde yapılan kısa bir tanışmanın ardından tempolu koşular ile başlayan antrenman, yarı alanda kısa pas çalışmaları ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi