Doğanspor deplasmanda karşılaştığı B.Mustafakemalpaşasporu zorda olsa 2-1 yenmeyi başardı. Doğanspor antrenörü Ömer Bakay sezonun ilk yarısını değerlendirdi.

İLK YARI ŞANSIZLIKLAR YAŞADIK
Şansızlıklar hakem hataları ve kötü futbolla geçen bir devre’nin sonlarına doğru üst üste 3 maç kazanarak şanssızlığımızı kırdık. Duaçınarıspor, Gürsu Belediyespor,  İznikspor, Elmasbahçelerspor  ve Yenişehir Belediyespor maçlarında iyi futbol oynamamıza rağmen hakem hataları ve şanssızlıklar nedeniyle bu maçların tamamını kazanamadık. Pınarbaşı ve isaören maçlarında takım olarak kötü bir futbol sergiledik. Dolayısıyla sonuçlarda mağlubiyet olarak ve beraberlik olarak 5 puan kaybetmemize yol açtı. Ekibimizin kaliteli bir ekip olduğunu her fırsatta dile getirdik. Kazanamamak üzerimizde bir baskı bir stres oluşturdu. Kazanamadıkça, kazanamamaya devam ettik. Sonrasında rakiplerimizden biri olan Millet spor maçını kazandık. Bu galibiyet özgüvenimizi tekrar geri getirdi. Ardından futbol camiasında hiç kimsenin tahmin etmediği Yıldırım spora karşı bir galibiyet aldık. Aslında aldığımız galibiyet bizim için sürpriz değildi. Biz hafta boyunca Yıldırım Spor maçını kazanacağımızı hep söyledik, biliyorduk. Yıldırım spor maçında futbolun gerektirdiği tüm doğruları oyuncuların saha içerisinde net bir şekilde gerçekleştirdiler.

DEPLASMANDA BASKIYA RAĞMEN KAZANDIK
Onuncu haftada Kemalpaşa deplasmanına gittik. Ortam çok zorlu ve psikolojik baskının çok fazla olduğu bir ortamda taraftarın yoğunluğu bizi etkilememesi için gereken motivasyonu sağladık. Sahadan 3 puanla ayrılmayı başardık. 1-1 den sonra Çok baskı yedik ama takımımız bu baskıya direndi. Sonrasında bulduğumuz kontra atak golüyle de maçı kazanmayı başardık ve sezonu son 3 haftada aldığımız 9 puanla kapatmayı başardık.

İKİNCİ DEVREDE KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Sezonun ilk yarısı bizim için iki bölümden oluştu. 1.Bölümde psikolojik olgularla uğraştık ve bu arada çok puan kaybettik. Son 5 haftalık süreçte de psikolojik olguları çözmenize rağmen sadece 9 puan kazanabildik. Bundan sonraki süreçte ikinci yarıda İnşallah çok puanlar kazanıp Ligi üst sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz.

Editör: Haber Merkezi