Süper Amatör Lig B Grubunda üst sıraları hedefleyen Demirtaşspor ile ateş hattında bulunan Duaçınarıspor 1-1 berabere kalarak puanları bölüştü.

Maç öncesi  Adana’daki kız öğrenci yurdunda çıkan yangında yaşamını yitiren çok sayıda öğrenci ile bir görevli ve uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense takımı oyuncuları için saygı duruşu yapıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Demirtaşspor, 22.dakikada ceza alanı içinde oluşan karambolde Caner’in attığı golle 1-0 öne geçti ve devre bu sonuçla kapandı. İkinci yarıya ise iyi başlayan Duaçınarıspor, 59.dakikada Furkan’ın yaklaşık 25 metreden attığı golle durumu  1-1 yaptı. 

Karşılaşmanın tamamında iki takım oyuncuları ve teknik heyeti hakemlerin kararlarına tepki göstermesi maçın dikkat çeken olaylarından oldu. Bu arada mücadele sonunda Demirtaşspor cephesi yine hakemlere tepki gösterirken, Duaçınarıspor'dan bir sporcunun “Hoca yeter artık. Kafamız şişti” demesi üzerine gerginlik yaşandı.

Koridorlarda iki takım arasında yaşanan gerginlik güvenlik güçlerinin araya girmesiyle kısa sürede önlenirken, hakem triosunun oldukça vasatın altında maç yönetmesi sporseverlerinde tepkisini topladı.

Saha: Atıcılar-1
Hakemler: Serkan Pınar 2, Hakan Özler 2, Doğacan Arslan 3
Demirtaşspor: Samet 5, Furkan 5 (Dk.60 Salih 3), Fatih Karagöz 5, Ahmet Serbest 5, Mehmet 5, Aykut 4, Caner 7, Ahmet Zeybel 6, Ömür 5 (Dk.85 Yücel), Fatih Çeliksu 6, Gürkan 5 (Dk.79 Mücahit 3)
Duaçınarıspor: Adem 5, Kenan 5, Bilal 5, Emrah 6, Murat 5, Günay 6, Mecit 4 (Dk.46 Furkan 7), Erdem 5 (Dk.90 Batuhan), Arif 5, Tuncay 6 Ramazan 5 (Dk.46 Ümit 4)
Goller: Dk.22 Gürkan (Demirtaş), Dk.59 Furkan (Duaçınarı)

Editör: Haber Merkezi