Süper Amatör Lig B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Yenişehir Belediyespor, deplasmanda Değirmenönüspor ile 1-1 berabere kalarak zirve yolunda önemli 2 puan kaybetti.

Karşılaşmada görev alan hakem triosu, bütün Bursa'da görev alan hakemler gibi sahaya “Futbolda şiddete hayır” yazan t-shirtleri ile sahaya çıktılar.

Mücadeleye ise hızlı başlayan ev sahibi Değirmenönüspor, henüz 3 dakikada Ferhat’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı aynı oyuncuyla gole çevirerek 1-0 öne geçti.

Erken gelen golün şokunu üzerinden çabuk atan Yenişehir Belediyespor, üst üste geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili olurken, Serhat, Volkan ve Halil ile beraberlik şansını değerlendiremedi.

Değirmenönüspor 1-1 Yenişehir Belediyespor

İkinci yarıda da adeta tek kale bir futbol sergileyen Sarı-Lacivertli konuk ekip, 63.dakikada kazanılan penaltı atışını Serhat kullandı. Bu oyuncunun vuruşunda ise günün başarılı ismi Mehmet gole izin vermedi.

Son bölümlerde ataklarını sıklaştıran ve rakip kaleyi adeta abluka altına alan Yenişehir Belediyespor, çok sayıda beraberlik şansı bulmasına rağmen golü bir türlü bulamadı.

6 dakikalık uzatma bölümünde 90+4.dakikada Yenişehir Belediyespor bir kez daha penaltı kazandı. Bu kez topun başına oyuna sonradan dahil olan Zafer, sert bir vuruşla maçın skorunu tayin etti: 1-1.

Değirmenönüspor 1-1 Yenişehir Belediyespor

Saha: Arabayatağı 
Hakemler: Deniz Sekban 6, Çağdaş Çağ 7, Osman Vatan 6
Değirmenönü: Mehmet 7, Hakan 7, Doğukan 7, Mustafa 2 (Dk.13 Ersin 6), Samet 7, Muhammet 7, İbrahim 7, Cihan 6, Ferhat 7, Halil 6 (Dk.79 Salih), Harun 6
Yenişehir Belediye: Anıl 5, Can 5, İbrahim Bayrak 5, Mustafa 5 (Dk.66 Adullah 4), Volkan 5, İbrahim Çulgatay 6, Serhat 6 (Dk.88 Murat), Erdal 5, Halil 5, Uğur 5, Eren 4 (Dk.46 Zafer 6)
Goller: Dk.3 Ferhat (Penaltı) (Değirmenönü), Dk.90+4 Zafer (Penaltı) (Yenişehir Bld.)

Editör: Haber Merkezi