2.Amatör Küme 5.Grupta şampiyonluk maçı Atıcılarspor ile Barbarosspor arasında oynandı. Atıcılar-2 Sahası’ndaki zorlu mücadeleye ev sahibi Atıcılarspor baskılı başladı.

Mavi-Beyazlılar henüz ilk dakikadan itibaren rakip kaleye yüklendi. Atıcılarspor maçtaki ilk pozisyonunu 19. dakikada Yener ile yakaladı ancak bu pozisyonda kaleci Oğuzhan gole izin vermedi. Devre golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine Atıcılarspor, 55.dakikada Burak’ın uzaklardan attığı etkili şutla gole yaklaştı ancak meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı çıktı. Kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Barbarosspor ise 71’de Samet ve 88’de Serhat ile yakaladığı net pozisyonlarda kaleci Gencer’i geçemedi.

Golsüz biten maçın sonunda iki takımda puanını 41 yaparken Barbaros rakibine ikili averajla üstünlük sağladı ve şampiyon olarak bir üst lige yükseldi. Atıcılarspor ise 2.olarak bir üst lige çıktı. Mutlu sona ulaşan Barbarosspor’un kupasını BASKF Başkanı Osman Kılıç verdi. Mavi-Beyazlıları bu mutlu gününde Genel Sekreter Kenan Uyarlık ve yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

Öte yandan maç sonuna ikinci olan Atıcılarspor kafilesi, kulüp başkanı Davut Şen’in ortağı olduğu Millet Mahallesi’nde bulunan Kahve Trendi’nde iftar yemeğinde bir araya gelerek sezon değerlendirmesinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi