Kurtuluşspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Kurtuluşspor yönetim kurulu üyesi Umut Aytaç Şencan hazır bulundu. Tecrübeli savunma oyuncusu ile anlaştıklarını kaydeden Kurtuluşspor yönetim kurulu üyesi Umut Aytaç Şencan "Transfer komitemizin ve Teknik heyetin çalışmaları sonunda belirlediği oyuncuları transfer etmeye devam ediyoruz. Lig uzun bir maraton. Sakat ve cezalı oyuncuları düşünerek rotasyon kadromuzu genişletmek istedik. Tecrübeli savunma oyuncusu Arınç süzer takımımızın gücüne güç katacaktır. Bu transferin Kurtuluşsporumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kurtuluşspor olarak hedefimiz bu yıl ilk kez mücadele edeceğimiz Bal liginde başarılı olmaktır." diye konuştu.

Arınç Süzer geçtiğimiz sezon Beykozspor 1908 takımında sahaya kaptan olarak çıktı. Beykozspor 1908 defasının önemli isimlerinden olan Arınç Süzer önemli maçlarda defansta yaptığı müdahalelerin yani sıra attığı kritik gollerler de takımın öne çıkan isimlerinden olmuştu. Uzun mesafeli sert şutları ve attığı frikiklerle herkesin dikkatini çeken tecrübeli oyuncu yeni sezonda İnegöl Kurtuluşspor için ter dökecek.

26 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Arınç Süzer "Beykozspor 1908 takımı ile başarılı bir sezon geçirdim. Birçok kulüpten teklif geldi fakat ben Kurtuluşsporu tercih ettim. Burada arkadaşlık ortamının çok güzel olduğunu gördüm. Takım olarak Bal liginde başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni sezon için tüm spor camiası adına sağlıklı ve güzel bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum" dedi.

Arınç Süzer Futbola 2004 yılında Anadolu Üsküdar 1908 alt yapısında başladıktan sonra burada 4 sezon forma giydi ve ardından 2008 yılında Beylerbeyispor’un alt yapısına transfer oldu. Burada 21 kez Deplasmanlı Süper Gençler Liginde takımının formasını giydi. 2010 yılını Çengelköyspor’da tamamlayan Arınç Süzer 17 maçta başarıyla forma giydi. 2011-2012 sezonlarında Feriköyspor forması giydi. Daha sonra sırasıyla Kuştepespor, Çerkezköyspor, Turanspor A.Ş. (Profesyonel), Büyükçekmece Belediyespor ve son olarak geçtiğimiz sezon Beykozspor 1908 A.Ş. Spor formasını başrı ile giydi.

Editör: Haber Merkezi