Karşılıklı atılan basketler ise başlayan mücadelede Bursaspor Durmazlar Şahin Ekmen ve Karlo Vragoviç  ile sayılar bulurken Yalova ekibi Coleman , Burak Şaşmaz ile potamızda sayı buldu. İlk çeyreği Potanın Timsahları 22-21 önde tamamladı. Şahin Ekmen bu çeyrekte 10 sayı üretirken, Karlo Vragoviç 9 sayı attı.

İkinci çeyrekte Yunus Çankaya, Erdem İlter ve Cem Coşkun ile Potanın Timsahları sayılar buldu. Yalova Group Belediyesi ise Coleman, Orçun ve Hunt ile sayılar buldu ve takımlar soyunma odasına 39-39 eşitlikle girdiler.

Karşılaşmadaki çekişme üçüncü çeyrekte de devam etti. Bu periyotta Bursaspor Durmazlar’da Erdem İlter ve Dejan B orovnjak ile sayılar buldu. Son periyoda ev sahibi ekip Orçun Okkalı, Onur Sonsırma ve İlker Tunalı ile sayılar buldu ve son sete 57- 54 önde girdi.   

Son çeyreğe Bursaspor Durmazlar 7-0’lık seri ile başladı. Dejan Borovnjak ve Erdem İlter ile sayılar bulan Potanın Timsahları zorlandığı müsabakayı 71-68 kazanarak yoluna devam etti.

Bursaspor'da en skorer isim 15 sayı ile oynayan Şahin Ekmen olurken, maçın en skorer ismi 17 sayı ile Orçun Okkalı oldu. Potanın Timsahları galibiyeti kendilerini Yalova’da yalnız bırakmayan taraftarlar ile galibiyeti birlikte kutladılar.

Editör: Haber Merkezi