24 Kasım 2017 Cuma günü Bursa Tofaş Nilüfer Salonunda oynanacak olan Türkiye-Letonya milli maçını izlemek üzere salona gelecek seyircilerin en iyi şekilde müsabakayı izlemeleri amacıyla aşağıdaki konularda bilgi verilmesi uygun bulunmuştur.

1.Müsabaka biletleri internet kanalıyla satışa açılmış ve gün itibariyle satışa açılan biletler tükenmiştir. Maç günü salon gişelerinden bilet satışı yapılmayacaktır.

2.Salonun bahçesine ve altında yer alan kapalı otoparka sadece TBF tarafından akredite edilmiş araçlar alınacaktır. İzleyiciler için salon karşısında ve etrafında yer alan açık alanlarda ücretli otopark hizmeti sunulacaktır. Mevcut Salon otoparklarına izleyici araçları kesinlikle alınmayacaktır.

3.Müsabaka saatinde oluşabilecek yoğun trafik göz önünde bulundurularak izleyicilerin salona gelmek üzere erken yola çıkmaları tavsiye edilir. Salon kapıları saat 17:00 itibariyle açılacaktır.

4.Trafik sıkıntısı çekmek istemeyen seyircilerimiz için aşağıdaki noktalardan programa uygun olarak ring otobüs seferleri (Basketbus) organize edilmiştir.

1.Güvenlik tedbirleri kapsamında salona sırt çantası ve poşet torba alınmayacaktır. Makul boyutlardaki el çantaları x-ray cihazından geçirilerek salona alınacaktır. Çanta sahibi seyircilerin x-ray cihazı bulunan bölümlerde sıraya girmeleri vakit kaybını önleyecektir.

2.Bozuk para, çakmak, kutu ve plastik şişelerdeki sıvı içeceklerin salona alınmasına izin verilmeyecektir.

Editör: Haber Merkezi