Spor Toto Basketbol Süper Ligi 30. hafta maçında TOFAŞ, 13 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka'ya konuk olacak. Mücadeleyi Emin Moğulkoç, Sinan İşgüder ve Ayşenur Yazıcıoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma beINSports 3'ten canlı olarak yayınlanacak.

Mavi Beyazlılarda rahatsızlığı bulunan Tony Crocker ve Üniversiteler Şampiyonası’nda Bahçeşehir Üniversitesi forması giyen Berkan Durmaz dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Geçen hafta TOFAŞ sahasında Yeşilgiresun Belediyespor'u 92-87 mağlup ederken, Pınar Karşıyaka da deplasmanda Best Balıkesir'e 101-99 kaybedince play-off'a kalacak son takım yarın oynanacak maç sonrasında belli olacak. TOFAŞ rakibini 6 ve daha fazla farkla yener, Gaziantep Basketbol da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederse Bursa ekibi adını play-offlara yazdırmayı başaracak. Aksi takdirde 5 sayı ve altındaki TOFAŞ galibiyetlerinde diğer sonuçlara bakılmaksızın ikili averajla Pınar Karşıyaka play-off'a kalan son takım olacak. İzmir ekibinin maçı kazanması halinde yine diğer sonuçlara bakılmaksızın TOFAŞ play-off dışında kalmış olacak.

Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan maçı İzmir ekibi 86-80 kazanmıştı.

Editör: Haber Merkezi