Spor Toto Basketbol Süper Ligi 21. hafta maçında TOFAŞ, 11 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da Banvit'i konuk edecek. TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadeleyi Ersan Ergüler, Altuğ Köselerli ve Ozan Çakar hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma beINSports 3'ten canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmanın biletleri hafta içi tixbox.com.tr'den satışa çıkarken, maç günü de saat 12.00'den itibaren salon gişelerinden devam edilecek. Bilet fiyatları şu şekilde;

Normal Tribün: 10 TL
Saha İçi Çekme Tribün: 20 TL
VIP: 20 TL
Rakip Tribün: 10 TL

İnternet bilet satışa sitesi: https://www.tixbox.com.tr/etkinlik/4156/tofas-banvit

Seri İstanbul'da sona erdi
Ligin ikinci yarısında çıktığı 4 maçın üçünü kazanan TOFAŞ, beşinci maçında deplasmanda Anadolu Efes'e 81-58 mağlup oldu ve kazanma serisi de sona erdi. Mavi Beyazlılar bu sonuçla 9 galibiyette kalırken, haftaya da 9. sırada girdi.

Türkiye Kuapsı morali
Bu sezona çok iyi bir başlangıç yapan ve aldığı sonuçlarla basketbol kamuoyunun takdirini kazanan Banvit, Ankara'da düzenlenen Integral Forex Türkiye Kupası'nda Anadolu Efes'i mağlup ederek iyi gidişatını kupayla taçlandırdı ve lig için de moral depoladı. Geçen hafta sahasında Best Balıkesir'i konuk eden Bandırma ekibi sahadan 79-73 galibiyetle ayrıldı.

Ligin ilk yarısında Bandırma'da oynanan maçta TOFAŞ son bölümlere üstün girmesine rağmen uzatma sonunda rakibine 84-82 mağlup olmuştu.

Editör: Haber Merkezi