Türk Telekom ekibinin ligin en iyi hücum eden takımlarından birisi olduğunu belirten Baş, skor gücü yüksek olan Telekom’u 69 sayıda tutmanın önemli olduğunu vurguladı.

Savunmamız ile kazandık
Türk Telekom ligi en fazla top kullanan. En ofansif ve en hızlı hücum eden bir takımdı. Hedefimiz rakibimizi 70 sayının altında tutmaktı. Bunu da başardık. 69 sayıda tuttuk. Taraftarımız bizi çok destekledi. Hücumda taraftarımızı arkamıza aldığımızda istediğimiz gibi kullanamıyoruz. Ofans kısmında biraz daha sakin ve kontrollü olmamız lazım. Bugün inanılmaz derecede istek ve hırstan kaynaklanan hatalar yaptık. Bugün yüzdemiz çok kötüydü. Ligin en iyi yüzdeli üçlük ve ikilik takımıyız ama bugün bunu yapamadık. Çok top kaybı yaptık. Her zaman söylüyorum sarılabileceğiniz dal savunmadır. Bu kadar potansiyelli takımı savunmada tutarsanız, hücumda ne kadar kötü olursanız olun maçı kazanabiliyorsunuz. Maçta pozisyon pozisyon savaştık. Çok hata yapmamıza rağmen ikinci yarıda rakibi 32 sayıda tuttuk. Biz istediğimiz gerçekleştirdik.

Atatürk Spor Salonu'nu yıkılmaz kaleye çevirdik
Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Acıbadem maçından bu yana yıkılmaz kale yaptık Atatürk Spor Salonu’nu. Basketbol camiasına mesaj veriyoruz.  Buradan çıkış yok. Biz çok çalışan mücadele eden bir takımız. Çocuklar çok karakterli. Ellerine, yüreklerine sağlık. Buraya hak ederek geldiler. Kazıyarak geldiler. Yerlisiyle, yabancısıyla teknik ekibi ve destek veren herkesle bir bütün olduk. Herkesi şaşırtmaya devam ediyoruz. Hedefimiz her maçı kazanmak. Gidebildiğimiz en iyi yere kadar gitmek istiyoruz. Taraftarımıza tekrardan teşekkür ediyorum.

Hakemlerde insan
Bir basın mensubunun "Türk Telekom cephesinden hakem kararlarına tepki vardı. Siz nasıl buldunuz?” sorusuna Baş, “Hakemleri bugün kazanmamıza rağmen ben de beğenmedim. Rakibimiz her düdükte ayağa kalktılar. Hakemler de insan hata yapabilirler. Bilinçli olarak yaptıklarını da düşünmüyorum. Bizler kaybettiğimiz maçlarda hiçbir zaman hakemleri suçlamadık" yanıtını verdi. 

Editör: Haber Merkezi