Transfer çalışmalarının büyük bir bölümünü tamamlayan kulübümüz İç transferde Gökhan Keser ile 1 sezon daha anlaşma sağlarken, daha önce anlaşmaya vardığımız Nilüfer Belediye'den Adnan Kapucu ile Tolga İz, USP'den Anıl Atamış, Adanaspor'dan Biray Yener ile Onur Yüzüak, Aydın Efe Spor'dan Ediz İsmailoğlu, Çankırı Belediyesi'nden Hakan Çetin ve Ömer Berkay Şalcı, Başkent Karşıkaya'dan M.Emin Işık, Uşak'dan Mehmet Yılmaz ve Antalya Osmalıspor'dan Oğuzhan Gülten ile sözleşme imzalandı. Ayrıca kulübümüz altyapı kadrolarında bulunan Melih Y. Demirci ile Alper Uçaravcı da A takım antrenmanlarına bu sezon katılmaya başladı.
 
HEDEFİMİZ PLAY-OFF’LARA KALMAK
İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulübümüzün Doğa Sporları ile Diğer Branşlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, imza töreninde yaptığı açıklamada, "2017-18 yılının ilk imzalarını atmış bulunuyoruz. Bilindiği üzere bu sene Basketbol 2. Ligin’de mücadeleye devam edeceğiz. Kadromuzu Genç ve hedefli arkadaşlar ile güçlendiriyoruz. Çok iyi transferler yaptık. Hedefimiz bu sezon Play-Off’lara kalmak. İnegöl Belediyespor ayaklarını yere sağlam basarak Basketbol Liglerinde istikrarlı ve kararlı olarak bu yolda ilerleyecek. İnşallah yeni sezonda takım olarak tüm gücümüzü ortaya koyarak İnegöl Belediyespor’u iyi yerlere getirmek için  çalışacağız. İnegöl marka bir kenttir. İnegöl isminin olduğu her yerde iddia vardır, sinerji vardır, güzellik vardır. Biz de iddialıyız. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz."ifadelerine yer verdi.
 
TRANSFERLERDE NOKTA ATIŞ YAPILDI
Kulübümüzün Genel Sekreteri Şakir Furkan Baştürk de, şunları söyledi: "Kulübümüzün bu sezon yapmış olduğu yeni görev dağılımında her branştan sorumlu yönetici arkadaşlarımızla birlikte Kulüp ve Belediye Başkanımızın Sayın Alinur Aktaş önderliğinde büyük özveri ile çalışmalarımız devam ediyoruz. Basketbol 2. Ligi’nde bu sezon bizi zorlu bir maraton bekliyor. Ama bu sezonda çok iyi bir takım oluşturduk. Transferimizde nokta atışları yaptığımızı düşünüyorum. Basketbol 2. Ligi’nde taraftarımızı gururlandıracak performans sergileyeceğiz."
 
HEDEFLERİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ
Basketboldan Sorumlu Başkan Yardımcımız Mustafa Şentürk ise "Bu sezon oluşturduğumuz Basketbol takımımız genç, heyecanlı ve hedefleri olan bir takım. Transferlerde özellikle genç ve yetenekli oyuncuları tercih ettik. Hedefimiz mücadelesi yüksek, seyircimizi heyecanlandıracak bir takım oluşturmaktı bunu da başardığımızı düşünüyoruz. Seyircilerimizden tek isteğimiz takımlarına sahip çıkarak Basketbol maçlarında tribünlerde yerlerini alarak keyifli maçlar seyretmelerini istiyoruz.” İnegöl Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanımız Sayın Alinur Aktaş beyin koymuş olduğu ilçemizin spor hedefleri içinde basketbolunda hak ettiği yere ulaşması konusunda basketbol şubesi olarak var güçümüzle çalışıyoruz ve İnegöl’ü aynı zamanda basketbol ile de ülkemizde anılmasını ve bir marka olmasını hedefliyoruz."ifadelerini kullandı.
 
ANTRENÖR SEZEN 
Baş Antrenörümüz Mehmet Sezen de “İnegöl Belediyespor’da görev almaktan dolayı çok mutluyum. Genç oyuncu arkadaşlarla oluşturduğumuz takımımız ile  Yeni sezonda çok çalışıp ligi iyi yerlerde bitireceğimize inanıyorum.  Bu sezon Basketbol 2. Liginde iyi bir takım olduğumuza inanıyorum ve inşallah büyük başarılar yakalayacağız."şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi