Karşılaşmaya oldukça tutuk başlayan Bursaspor Durmazlar ilk çeyreği 27-19 geride tamamladı. İkinci çeyreğe fırtına giren Potanın Timsahları Yunus Çankaya, Erdem İlter, Dejan Borovnjak ve Şahin Ekmen’in sayılarıyla başladı ve bir anda farkı kapatıp öne geçti. 32-33.

Geri kalan bölümde Burak Erol ve Karlo Vragoviç ile sayılar bulan Potanın Timsahları soyunma odasına 48-42 önde girdi.

İkinci yarıya yine konuk takım etkili başladı ve Cenk, Reha, Tyler Smith ile sayılar buldu ve son periyoda girilirken farkı 1’e indirdi. 66-65

Bursaspor Durmazlar son periyoda çok iyi başladı. Karlo Vragoviç’in üst üste attığı 3 sayılık basketler ile farkı yeniden açtı ve son 6.02 dakikaya 77-67 önde giren taraf oldu. Bu dakikadan sonra Akhisar Belediyespor Sercan ve Serhat ile üst üste basketler buldu ve bitime 4.35 kala yeniden fark 1 sayıya indirdi. 77-76 .. Geri kala bölümde Bursaspor Durmazlar hata yapmadı ve mücadeleyi 86-80 kazandı.

Karşılaşmanın en skorer ismi 21 sayı ile oynayan Erdem İlter oldu. Erdem’i 20 sayıyla Dejan Borovnjak takip etti. Bursaspor Durmazlar bu sonuçla ligdeki 16.galibiyetini almış oldu. Bursaspor Durmazlar önümüzdeki hafta deplasmanda Mamak Belediyesi Ankara DSİ ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi