Karşılaşma yüksek tempoda başladı. İlk 4 dakika sonunda 88-7 Bursaspor Durmazlar üstünlüğü bulunuyordu. Oyun sürekli iki tarafa giderken son 3 dakikaya 16-15 İstanbulspor üstünlüğü ile gidildi. Yüksek tempolu oyun çeyrek sonuna kadar devam ederken son top için oyuna giren Vragovic'in üçlüğüyle Potanın Timsahları ilk çeyreği 23-21 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin başında Ali Işık'ın isabetinin ardından İstanbulspor'un verdiği 7-0'lık yanıt üstünlüğü o tarafa çekti. Karşılıklı isabetlerle geçen çeyreğin ortası 35-33 İStanbulspor üstünlüğü ile geçildi.  Çeyreğin sonunda tempo düşer gibi olsa da bu sefer de Gökhan'ın son saniye isabetiyle Bursaspor Durmazlar devreyi 47-42 önde geçti.

İkinci devreye maçı koparmak için çıkan Bursaspor Durmazlar 7-0'lık seriyle farkı 12 sayıya çıkardı. İstanbulspor ise koçunun aldığı teknik faulün ardından kendine gelip 8-0'lık seriyle oyuna tutundu. Fakat çeyreğin son 3 dakikasında rakibine sayı imkanı tanımayan Şemsettin Baş'ın öğrencileri 10-0'lık seriyle son çeyreğe 66-53 önde girdi.

Son çeyreğe İstanbulspor tecrübeli oyuncularının isabetleriyle girdi. İlk 4 dakikada rakibine sadece 1 isabet şansı tanırken 10-3'lük seriyle oyuna geri döndü. Son 3.37'ye 72-66 Bursaspor Durmazlar önde girdi. İki takımın sürekli serbest atışlarıyla geçilen dakikalarda fark erimedi. Karlo Vragovic ve Erdem'in isabetleriyle Bursaspor Durmazlar maçı 1 dakika kala koparmayı başardı ve Karşılaşmadan 83-77 galip ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi