Karşılaşma öncesi önceki gün vefat eden Türk Telekom’un eski menajerlerinden Koray Eş unutulmadı. "Mekanın Cennet Olsun Koray Eş, Acınızı Paylaşıyoruz" yazılı pankartı her iki takım ve hakemler pankartı taşıdılar.

Karşılaşmaya Bursaspor Durmazlar, Karlo, Şahin, Yunus, Melih ve Dejan beşiyle çıktı. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk periyodu 19-16 Bursaspor Durmazlar’ın üstünlüğü ile geçildi. Bu bölümde Dejan, Yunus ve Cem ile sayılar bulurken Telekom Darryl Monroe ile potamızda sayılar buldu.

Mücadeledeki çekişme ikinci periyotta da devam etti. Salih, Yunus ve Erdem ile Potanın Timsahları sayılar bulurken Ahmet Cantitiz ve Serhat Çetin ile konuk takım bu sayılara karşılık verdi ve takımlar soyunma odasına 37-37 eşitlikle girdi.

Karşılaşmadaki çekişme üçüncü periyotta da devam etti. Bursaspor Durmazlar, Dejan Borovnjak, Burak Erol ve Yunus Çankaya ile sayılar bulurken, Telekom ise Fatih Cantitiz, Mehmet Özdoğan ile sayılar buldu.

Maçın son periyodunda da heyecan bir an olsun durmadı. Bursaspor Durmazlar’ın etkili skorer oyuncusu Karlo Vragoviç sahneye çıktı ve son bölümde attığı üçlüklerle Bursaspor Durmazlar’ı maçta tuttu ve Bursaspor Durmazlar 72-69’luk skorla sahadan galip ayrıldı.

Maçın sonunda Bursasporlu basketbolcular sevinçlerini taraftarlar ile birlikte kutladı. Potanın Timsahlarında en skorer isim 19 sayıyla oynayan Karlo Vragoviç oldu. Maçın en skorer ismi ise Türk Telekom’dan 22 sayıyla Darryl Monroe oldu.

Bursaspor Durmazlar ligin 31.haftasında Cuma günü deplasmanda Acıbadem Üniversitesi ile oynayacak.

Editör: Haber Merkezi