Yaklaşık 500 taraftarın izlediği karşılaşmayı Bursaspor Durmazlar 65-55 skorla kazanarak ligdeki 7. galibiyetini almış oldu. Yalova Group Belediyesi ise 3 galibiyette kaldı.

Karşılaşmaya Erdem İlter, Yunus Çankaya, Şahin Ekmen, Cem Coşkun ve Dejan Borovnjak beşiyle konuk Cihan Deliçay, Orçun Okkalı, Mert Eken, İlker Tunalı ve Justin Hunt beşiyle sahadaki yerini aldı.  

Karşılaşma karşılıklı basketler ile başladı. Bursaspor Durmazlar Dejan Borovnjak ile sayılar bulurken konuk ekip İlker Tunalı ile sayılar üretti. İlk çeyrek konuk ekibin 17-13 üstünlüğü ile sona erdi. Bu çeyrekte Dejan Borovnjak 8 sayı üretti…

Karşılaşmanın ikinci periyoduna Bursaspor Durmazlar Dejan, Vragoviç ile sayılar bularak başlayan takımımız çeyreğin bitimine 4.19 kala Bursaspor Durmazlar Salih Uğraşan’ın basketiyle 27-23 öne geçti.  Çeyreğin geri kalan bölümünde Karlo Vragoviç ve Burak Erol ile sayılar bulan takımımız soyunma odasına 33-28 önde girdi.

İlk yarıda Borovnajk 13 sayı ile en skorer isim oldu. Dejan’ı 10 sayı ile Karlo Vragoviç takip etti. Yalova Group Belediyespor’da ise İlker Tunalı 9 sayıyla oynadı.

İkinci yarıya Yalova Group Belediyesi sayılar üreterek başladı. Bir ara fark 3 sayıya kadar inse de Borovnjak ile üst süte sayılar bulan takımımız farkı çeyreğin bitimine 1.49 kala 8 sayıya çıkardı 49-41. Çeyreğin geri kalan bölümünde Cihan ile sayılar bulan Yalova Group Belediyesi farkı azaltsa da Bursaspor Durmazlar son çeyreğe 51-46  önde girmesini bildi.

Son periyotun başında her iki takımda hücumlardan boş döndü. Çeyreğin ilk basketi 3.05 dakika sonra Yalova Belediyesi’nden Hunt’un serbest satış çizgisinden bulduğu sayılar ile geldi.  Maçın son 5 dakikasına Bursaspor Durmazlar 54-52 önde giren taraf oldu.  Salih Uğraşan ve Erdem İlter ile sayılar bulan Bursaspor Durmazlar son 3.49’a 57-52 önde girdi.

Geri kalan bölümde hata yapmayan Bursaspor Durmazlar sahadan 65-55'lik skorla galip ayrıldı. 

Editör: Haber Merkezi